Foto bij Hoofdstuk 1

Verhaal er op nieuw opgezet naar dat ze verdwenen waren!

Eline heeft de spel fouten er uit gehaald,, Bedankt! <3

Veeeeel lees plezier!

Adam roept tommy naar hem toe 'snel het optreden begint zo en we moeten Gustav en Bill nog laten zien waar ze zitten ze zijn onze speciale gasten bij ons concert ze wilden zien hoe ons concert gaat.' 'god.. ik was ze helemaal vergeten Adam!' Snel rent hij naar Bill en Gustav toe om te laten zien waar ze moeten zitten. Ondertussen gaat Adam verder met zijn stem opwarmen. Als tommy bij Bill en Gustav aan komt staan ze al even op hun te wachten 'He he... je bent er eindelijk' zeggen Bill en Gustav in koor. 'kom!' zegt tommy 'ik wijs julllie, jullie plaatsen aan!' Hij geeft ze een plaats helemaal voor aan in het VIP-gedeelte. Als ze daar zitten rent Tommy snel weer naar Adam toe 'Adam.. ik moet mijn Basgitaar nog stemmen en de zaal is al vol! Ik red het echt niet voor zeven uur!'
'ach je redt het wel tommy.. geen stress' antwoordt Adam relaxed. 'Maar adam ik moet me ook nog omkleden! en ik red het echt niet! kun je Gustav en Bill niet vragen of ze voor een voorprogramma kunnen zorgen?' Adam knikt 'ja is goed.. ik roep ze even!' Adam rent naar Bill en Gustav toe 'jongens.. we hebben een probleem.. Tommy red het niet voor zeven uur hij moet nog zijn basgitaar stemmen en zich nog omkleden! zouden jullie alsjeblieft een voorprogramma kunnen regelen zo dat het iets langer kan worden uitgesteld?'' Gustav knikt en sleurt Bill het podium op, ze overleggen even welk liedje ze gaan spelen. Iedereen kent het liedje "Monsoon" en iedereen zong mee.
Ondertussen stemt Tommy zijn basgitaar 'Adam.. wil je alsjeblieft mijn kleding pakken? het zit als goed is in mijn tas!' Adam loopt naar zijn tas 'welke moet je hebben tom?' 'die ene... die met dat rode ding over mijn buik heen... weet je wel?' antwoordt tommy terwijl hij nog steeds druk is met stemmen van zijn basgitaar.

Reageer (1)

  • MandyB

    Mooi verhaal!

    xxx Linda

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen