Foto bij Hoofdstuk 2

misschien dat er wat meer bij staat als de andere keer!!

Veel lees plezier! <3



Bedankt Eline!

'OOH... , dat kerst Homo pakje van je' zegt hij lachend
Tommy begint ondanks zijn stress te lachen, 'ja die' en gaat weer verder met het afstemmen.
'Tommy.. ik kan hem niet vinden..., heb je hem misschien heel toevallig in mijn tas gestopt?' 'Ja.. kan ook ik weet het niet' en zet zijn basgitaar weg, nadat hij klaar is met stemmen. Rent naar zijn tas toe, en zet die op de kop waardoor alles op de grond ligt. 'het zit er echt niet in Adam.. ik dacht dat je een grapje maakte of zo, Zoek dan in jouw koffer' 'oke.. okee.. ik doe mijn best' antwoord Adam. vervolgens gooit Adam zijn eigen tas ook op de kop, 'Tommy.. hij zit hier ook niet in hoor... Monte? Heb jij misschien in de verkeerde tas gedaan?' 'Nee.. ik heb er niet aan gezeten' Tommy begint te vloeken 'het enige wat er is zijn mijn plato zool schoenen! Monte... kijk alsjeblieft je eigen koffer voor de zekerheid na...longineu jij ook alsjeblieft' 'Ja is goed' zeiden ze beide , dus alle koffers liggen nu op de kop 'het ligt ook niet in deze tassen hoor tommy' zegt longineu Ondertussen is Tommy al druk bezig met het bij elkaar zoeken van hun kleding voor een eventuele Tommy-stijl als ze zijn kleding niet terug vinden, Terwijl hun nog steeds naar zijn kleding zoeken.
'Tommy! heb je het niet in de auto laten liggen? Ik zal even voor je kijken!' Adam rent als een gek naar de auto toe, en ziet nog een tas liggen en kijkt er in, 'Ja hoor.. typisch Tommy' mompelt hij tegen zichzelf, en rent met de tas weer terug.
Gustav en Bill zijn nog druk bezig met spelen. Adam komt hijgend de kleedkamer van hem en Tommy binnen, waar een chaos is van alle tassen die op de kop zijn gezet, 'Tommy, ik heb het gevonden, het lag nog in de auto, slimmerik!' Tommy rent naar hem toe en geeft hem een dikke knuffel, 'Bedankt Adam' Monte roept Bill en Gustav naar de kleed kamer, en zegt 'Sorry.. dat het zo lang duurde.. Tommy is zijn kleding kwijt maar hij heeft het weer terug, het lag in de auto!' Gustav en Bill beginnen te lachen, 'Slimmerik' zegt Bill en geeft hem plagerig een duwtje, Tommy lacht en steekt zijn tong uit, 'oke.. Nu oprotten ik wil me omkleden' Iedereen loopt lachend de kleedkamer uit, maar tommy houd Adam tegen en zegt. Jij bent mijn redder in nood Adam!' en geeft hem een zoen vol op zijn mond. Adam kijkt hem verrassend aan, en denkt: Straks pak ik je terug' en verdwijnt vervolgens grijnzend de kleedkamer uit. Tommy begint met zich om te omkleden, als hij alles aan heeft, doet hij nog snel even wat haarlak in zijn haar, en komt vervolgens de kleedkamer uit met zijn basgitaar.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen