ik heb Hoofdstuk 2 dus weer gevonden 1 kan ik niet vinden:S

POV Fabiënna

*de volgende morgen*

Je wordt wakker door de wekker. Je denkt kom op ik wil nog eem slapen, maar dan bedenk je dat je vandaag naar het WK gaat. Je springt omhoog en gaat je omkleden daarna loop je naar Charella die nog vredig ligt te slapen. Je loopt naar haar bed en begint erop te springen. En schrok je dood toen ze je van bed afgooide. 'AAAAAH'schreeuw je. 'haha moet je me maar niet soow wakker maken, mens ik schrok me dood!'zegt ze. 'srry maar we moeten eraf, de trainer komt soow'zeg je. 'okeej dan gaan we eem eten en omkleden'zegt Charella. 'okeej wat wil je op je broodje?'vraag je aan haar terwijl je haar kamer uitloopt. Jij had je al omgekleed dus kon je netzo goed even een broodje voor haar smeren. 'pindakaas met hagelslag!'roept ze. 'je hebt echt dezelfde ged88 dan mij!'roep je terug. Als ze aangekleed en wel tegenover je aan tafel zit vraag je: 'in welk hotel zitten we eigenlijk?''oow weet ik niet dat zien we daar nog wel'zegt ze terug. Als we ons broodje op hebben kijken we op de klok half 8, en de bel gaat ook. Charella loopt naar de deur en even later komt ze terug met de trainer. 'haaj'roep je met een smile. 'hooi, zijn jullie er klaar voor?'vraagt hij. 'DUH wat denk je dan?!'roepen jullie allebei tegelijk. 'okeej dan gaan we'zegt hij. Jullie pakken jullie koffers en tassen en gooien die in de 8erbak.

*op schiphol*

'hehe we zijn eindelijk op schiphol, nu nog inchecken en dan aan boord'zeg je. Als jullie na 2 uur w88 eindelijk in het vliegtuig zitten begint het avontuur naar het WK 2010. Je ziet allemaal jongens met oranje vesten aan binnenkomen, je tikt Charella aan. 'omg is dat niet het Nederlands-elftal?'fluister je. Ze kijkt op en ziet het dan ook. 'Jaa idd we zitten gewoon in hetzelfde vliegtuig als hun!'zegt ze terug. 'idd ik hoop trouwens wel dat we Fernando Torres en David Villa tegenkomen bij het wk'zeg je. 'idd Villa is soow lekker'zegt Charella terug. 'jaa hij is knap maar Torres is veel leuker'zeg je terug. En ze geeft je een stomp tegen je schouder. Ineens gaat Afellay aan de andere kant van het gangpad zitten, en hij glimlacht naar jullie. Jullie glimlachen terug en dan zeggen ze dat jullie je riemen moesten vastmaken, en jullie stijgen op. Ondertussen zijn jullie wat aant praten geweest met ibi en maarten. Ze zijn heel aardig. Toen vroeg Ibi: wat zijn jullie namen?''Fabiënna Charena da Arivana'zeg je. 'Charella Sarina da Arivana'zegt Charella. 'mooie namen'zegt Maarten. 'dankje'zeggen jullie allebei tegelijk. 'en mag ik ook vragen waarom jullie zo op elkaar lijken?'vroeg Maarten. 'tuurlijk we zijn tweeling'zeg je. 'okeej cool!'zegt hij. 'men het duurt nog wel 4 uur voordat we er zijn!'zegt Ibi. 'idd maar ik ben nog moe dus ik ga nog even slapen'zegt Charella. 'idd ik eigenlijk ook'zeg je. Na even te hebben geslapen worden jullie door Ibi en Maarten wakker gemaakt. 'willen jullie ook eten?'vraagt Ibi. 'Jaa lekkr!'zegt Charella.
Die heeft duidelijk honger ik eigenlijk ook wel. Nadat we ons eten ophebben, praten we nog eem en toen zei de piloot dat we de riemen weer moesten vastmaken. En we gingen landen...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen