Foto bij Het vreemde geluid wat in mijn leven trad.

Toen ik eens als een klein klein (voor toen groot) puppy op het voortgezet onderwijs kwam, hadden we een geweldige bel. Hij klonk namelijk zo:

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeep.

... Die bel was al bijna een redenen voor ouders om hun kind van dat school te halen, aangezien die bel oorverdovend waren, en die ouders graag een praatbokskussen nodig hebben om hun frustatie op te kunnen uiten (sommigen althans he). Dus sja.... die bel was niet zo slim.

Wel hoorde je hem altijd...

maar nu....

Op een heerlijk, zonnige dagje, matige wind zat ik eens op de hoogste etage van school, de laboratorium. Wat niksen aan de computer, wat spelletjes bekijken, als het spelletje geluk had ging ik het spelen. En een paar very very clevere vwo'ertjes (moet je nagaan, 4 nog wel!) zaten een of ander smakeloze en amateuristische strip porno te kijken. Dus dan vind ik toch wel dat ik een hele nuttige tijdsbesteding heb om spelletjes te spelen, is namelijk bewezen dat je slimmer wordt van spelletjes!

-moet ik daarover uitdiepen? nah ben geen proffessor, het is gewoon een mooie smoes-

Maarja op een gegeven moment had ik een extra tijdsbesteding gevonden, ik ging even op youtube kijken. En toen was er ineens een heel hard geluid!

Broem, briem briem , bram bram broem, brom brom.

Ik schrok me wel zo erg, ik dacht straks komen die controlleurs bij me kijken! Omdat ik filmpjes kijk! (ik let erg op mijn reputatie namelijk!) En het bleek inderdaad dat de geluid open stond van de boxen. Zette ik het uit, stopte dat vreemde geluid gelukkig.

Half uur later, ging die bel weer... Hmmm.... dat zal dan wel bij die very clevere vwo'ertjes gewezen zijn!

Toen zat ik bij de gigantisch gezellige heer C., hij houdt er namelijk van om kindertjes te gaan wurgen, en dan net voordat ze gewurgd zijn weer los te laten, ook moet je daarbij even denken dat hij tegen de 2 meter aan zit. Dus dan heb je 5 kabourtjes uit onze klas nodig om iets net zo lang te krijgen als hem. jaja, hij is groot, en gevaarlijk!

Maar net voordat ik bijna gewurgd zou worden, door die 5 kaboutertjes (hun zijn meelopers namelijk), ging dat vreemde melodietje weer!

Broem, briem briem , bram bram broem, brom brom.

Wat bleek nou, er was een nieuwe bel.

Onze lieftalige piep... snik... snik... was vervangen door een ringtone!!! Nu zal elke dag, talloze slachtoffers vallen, doordat de leraren (die kleiner zijn dan 5 kabouters) iedereen als verdachte ziet van het eerder uit willen zijn daad.

Maar wat eigenlijk ook best wel erg is..... Ergens klinkt die nieuwe bel best goed..... Het punt is alleen dat die een of andere insteller absoluut geen benul heeft van muziek. Waarschijnlijk weet hij gewoon geen gevoel, geen passie, geen emoties! Want die bel bouwt op qua muziek, en dan ineens, BOEM, liedje afgelopen.

Zo zullen we dus elke ook elke dag slachtoffer zijn van het steeds op dreef komen om te luisteren, maar dan steeds weer geconfronteerd worden dat we weer zullen moeten wachten totdat de nieuwe half-uur om is! Als ze nou ook nog eens zouden omroepen welk liedje het was....

Dan hadden we tenminste het voorbeeld van die vwo'ers kunnen volgen, en allemaal om dat ene computertjes met die geluidsprekers kunnen scharen. Samenhorigheidsgevoel heet dat!

En eigenlijk is het leukste nog wel dat er elke maand een nieuwe ringtone gepubliceerd zal worden in het dagelijkse half-uur 3 seconden radio!

Lang leve aan de snode leerlingetjes uit het vmbo die voor mekaar zullen krijgen om het hele liedje er op te krijgen! Daarmee zal de school het leren!

-puf puf, hart gelucht-


-half uur is om-
*Broem, briem briem , bram bram broem, brom brom.

Reageer (8)

  • Lyanna

    Hahaa,
    BRILIANT!! Hoe kom je drop?!

    xx

    1 decennium geleden
  • Eventually

    Ghahaha, hoe kom je erop?!

    x

    1 decennium geleden
  • Dreadful

    R.I.P Onze lieftalige piep(huil)

    1 decennium geleden
  • Dreamy

    hahaxD

    geweldig :')

    1 decennium geleden
  • Salaryman

    WTF lol x]
    Snode plannen uitgevoerd. -sluit map- 8]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen