Ik leg hier alle spelers even uit.

Naomi
Hallo allemaal! Ik ben Naomi, ik ben 16 jaar en de meeste mensen mogen me niet mijn moeder zegt altijd je bent aardig en blablabla, maar als ik aardig zou zijn waarom wil niemand met me omgaan dan? Ik droom de laatste tijd veel en meestal zijn het nachtmerrie's maar ja gelukkig komen ze niet uit.. Ik hou echt heel erg veel van lolly's en kauwgom. O ja ik woon in Amsterdam met mijn broertje en moeder, mijn vader is overleden en mijn broer woont al op zichzelf. Nou ja ik ben jarig op 14 juni dus dat is pas geweest. Ik spreek jullie wel weer!
Doedels!.


Mike
Hallo, ik ben Mike ik ben 13 jaar en het broertje van Naomi, ik woon samen met mijn moeder en Naomi in Amsterdam, het is er best wel leuk maar ik zou wel is ergens anders willen wonen, ik vind mezelf om eerlijk te zijn wel aardig maar ja mijn zus zegt dat ik iritand en arrogant ben. Ik hou heel erg veel van zwemmen en skateboarden en wat ik ook wel doe is rondhangen en mijn zus iriteren. Mijn broer is het huis uit en mijn vader is overleden maar ik moet gaan mijn zus roept me weer is.
Daag!

Jeffrey
Hallo, ik ben Jeffrey, ik woon in Amsterdam ik ben 17 jaar oud en ik heb een goed karakter, ik woon in de rijkste buurt en heb het grootste huis voor mij alleen, voor youtube maak ik van die komedie filmpjes in het engels en de mensen vinden het te gek en daarom heb ik ook een eigen site gemaakt en daarmee verdien in tonnen met geld. op youtube sta ik bekend als Shane Dawson omdat ik mijn eigen naam niet wil zeggen.

Maar ik moet weer gaan ik ga een filmpje maken daag hé!!

Larissa
Heey mijn naam is Larissa en ik ben 16 jaar, ik ben jarig op 28 mei. Ik woon in Amsterdam en zit in de 4de ik mag een niveau hoger van mn mentor samen met mijn vriendin Sandra ze is mijn beste vriendin en we zitten bij elkaar in de klas, ik heb wel meer vriendinnen maar met haar kan ik het best opscheiten. Mijn hobby's zijn zoals gewoonlijk een beetje computeren, film kijken met vrienden en ook rondhangen met vrienden. En natuurlijk heb ik ook nog favo snoep dat zijn drop en lolly's natuurlijk. Volgens de meeste mensen heb ik een lief karakter maar alleen tegen de mensen die ik mag en ik kan soms ook wel verlegen zijn. Mijn favo muziek is, Jonas Brothers, Cinema Bizarre, Metro Station en Killerpilze.
Maar ik moet gaan Sandra roept me we gaan naar de film doegiejs!

Sandra
Hallo! Mijn naam is Sandra, ik ben 15 jaar en bijna 16, ik ben een late leerling dus daarom deze leeftijd, ik ben jarig op 3 juli en ik woon in Amsterdam. Mijn hoobby's zijn overigens zingen, gitaarspelen, keyboard spelen en op de bass. Ik kan eigenlijk niet kiezen tussen liefelingssnoep omdat ik heel veel dingen lekker vind maar het meeste neem ik wel gewoon kauwgom. Volgens de meesten ben ik wel grappig tenminste dat probeer ik en als het niet lukt vinden ze het toch nog grappig. Ik ben vooral verslaafd aan Joe Jonas en natuurlijk muziek! mijn liefelingsband, zanger en/of zangeres is/zijn: Jonas Brothers, Jesse McCartney en Demi Lovato, ik lijk overigens wel een beetje op Demi Lovato. Ik moet gaan ga met Larissa naar de film doegg!

Maria
Hallo allemaal, ik ben Maria en ik zit bij Larissa en Sandra in de klas, ik ben wel met ze bevriend maar dat ben ik met iedereen, ik ben 17 jaar, ik ben 1 keer blijfen zitten en ik mag 1 niveau hoger gaan. Ik kan wel aardig zijn maar tegen degene die ik niet ken of die ik niet mag kan ik best wel aro zijn, en natuurlijk ook wel een beetje verlegen. Mijn liefelingssnoep ik kauwgom en lolly's en ik woon in Amsterdam. Mijn liefelingsmuziek is Jonas Brothers, Jesse McCartney en Demi Lovato. En ik hang heel veel rond met vrienden, ik ben jarig op 14 juni. Vinden jullie dit niet genoeg info? Nou dan ga ik maar weer doeg!

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen