Number 13! Make it and leave a comment!

Deel 13!
Ik pakte mijn fiets en ging weer naar Jeffrey’s huis met de pizza in mijn hand. Ik stopte voor zijn huis en voelde de kriebels in mijn buik, ik zuchtte even diep en toen liep ik het trappetje op naar zijn voordeur. Zal ik het doen? Dacht ik nog even maar toen drukte ik toch op de bel en nu kan ik geen enkele kant meer op. De deur werd open gedaan en het was Jeffrey die de deur open deed. “Ik moest dit van mijn moeder brengen het is een pizza” zei ik. Ik gaf hem de pizza en draaide me weer om, maar toen ik weg wou lopen pakte Jeffrey mijn arm vast zodat ik niet door kon lopen. “Wat is er?” Vroeg ik. “Naomi! Breng je nu die pizza naar Jeffrey?!” riep Jeffrey met mijn moeder stem. “Naomi!” werd er weer geroepen en ik schoot overeid. “Het was maar een droom” zei ik hardop. “Naomi! Luister je wel!” riep mijn moeder weer. “Jaha! Ik moet de pizza naar jeffrey brengen!” riep ik terug. Ik stond op en deed mijn slippers aan, ik pakte mijn mobiel en zag daar een nummer staan die ik niet ken. Ik opende het bericht en begon het te lezen.
Heey Naomi,
Het spijt me voor wat ik heb gedaan, ik had het niet moeten doen en vooral niet voor die hoer, kun je alsjeblieft langskomen, ik moet je spreken.
xx Jeffrey.
Dat is wat Jeffrey sms-ste, Ik deed mijn mobiel weer dicht en ik stond op, ik liep via de trap naar beneden en liep door de keuken naar buiten. “Ik ga” riep ik nog. “vergeet je de pizza niet?” vroeg mijn moeder, ik liep weer naar binnen en mijn moeder gaf me de pizza aan. Ik liep weer naar buiten en pakte mijn fiets die tegen het schuurtje stond, ik liep naar de tuindeur en deed hem open, ik liep naar buiten het hek en deed hem daarna weer dicht en toen fietste ik weer naar Jeffrey’s huis hopend dat die hoer en niet weer zou zijn.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen