Number 20. Make it, Read it, Comment it, Love it.

Nu wil ik een deel van:
Sandra
Maria
Larissa
en nog een aantal waar ik de naam nj meer van weet!! Sorry mensen !:$

Deel 20
Ik keek Jeffrey vragend aan. “Kijk er maar in” zei Jeffrey, ik pakte de ketting vast en deed het hartje open waar echt een tekst in staat en aan de andere kant van het hartje zijn foto. Ik las de tekst.
Jeffrey and Naomi 4 ever, stond er in de ketting. “Hij is super, bedankt” zei ik en ik knuffelde Jeffrey en gaf hem daarna een zoen, hij ging met zijn zachte tong zachtjes over mijn lippen ik open gewillig mijn mond een beetje en zijn tong zocht mijn tong, ze hadden mekaar gevonden, ik sloeg mijn armen om zijn nek en hij de zijne om mijn middel, ik keek even met 1 ook en ik zag dat Jeffrey ervan genoot, na 1 minuut zo te hebben gestaan liet ik hem los. “Zal ik de ketting om je nek doen?” vroeg Jeffrey. “Ja is goed” zei ik. Ik gaf hem de ketting en ik draaide me om, hij deed zijn armen om me heen en deed daarna de ketting vast. “Ik hou van je” zei ik toen ik omdraaide. “Ik ook van jou” zei Jeffrey. “Zullen we weer gaan zwemmen in mijn zwembad?”vroeg ik. “Ja leuk”zei Jeffrey. “Wil je dan ook blijfen eten? Wat gister niet is gelukt?”vroeg ik met een glimlach. “Ja leuk”zei Jeffrey. “Gaan we het mijn moeder gelijk vertellen?” vroeg ik. “Wat wil jij?” vroeg Jeffrey. “Ik kijk wel even wat ze van je vind en als ze niks van je vind dan houden we het nog even geheim” zei ik. “Ja maar wie mag mij nou niet?” vroeg Jeffrey en keek met zo’n gezicht van kijk mij nou. Ik schoot in de lach. “Wat nou het is toch zo?” vroeg Jeffrey, en van zijn verbaasde gezicht schoot in nog meer in de lach. Jeffrey kwam naast me staan en sloeg een arm om me heen.”Kom dan gaan we eerst naar mijn huis doe ik een zwembroek aan en daarna gaan we naar jouwn huis doe je een bikini aan en dan gaan we zwemmen” zei Jeffrey. “Ja is goed” zei ik. Ik pakte mijn tas en mijn fiets en Jeffrey deed hetzelfde. “Maar je hebt nog je zwembroek van het zwemmen bij je ja” zei ik. “Ja maar die wil ik niet aan” zei Jeffrey. “Oke” zei ik en Jeffrey pakte ook zijn fiets en we gingen richting zijn huis. We hadden elkaars handen vast we zijn nu al onafscheidelijk.

Reageer (4)

  • SachaR1991

    weetje wat ik dan weer raar vind, dat je meteen zegt dat je van elkaar houd..
    mar zo gaat dat helemaal niet..
    waarom is het zo...

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    hee waarom ik!!
    was mijn deeltje van Jesse niet genoeg(huil)
    maar weetje morgen middag zal ik zoveel deeltes posten als ik kan want ik ga ze vanavond schrijven en als ik thuis kom uittypen omdat ik om half 10 naar een school moet om kennis te makne omdat ik ene stroom lager moet (huil)

    maarja

    dus alvast voor morgen

    VEEL LEES PLEZIEER

    muwhahahaha (6)

    kusje,- (A)

    1 decennium geleden
  • Madrid

    (H)lief
    trouwens van welk serie wil je een deel?
    van allemaal lukt niet meer,trouwens 1 heb je al!
    maar jah,snel verder gaan en wel NU:Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Nééé!!!
    Weeral ik (huil)
    Wie gaat een deel van mij eisen vandaag?
    Anna, jij, ...

    Snél Verer héé x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen