Foto bij H9. Naar Nederland

Patricia bedankt Selena en gaat richting Christian die met Justin staat te praten. 'Kan ik je even spreken?' vraagt Patricia aan Christan. 'Ja' zegt Christian op een doeloze toon. Hij loopt mee met Patricia. Justin loopt naar Selena. Patricia begint te praten 'sorry dat ik zo hebberig was'. 'Ja oke' zegt Christan 'maar je moet weten dat ik niet zoveel geld heb als Justin'. 'Nee maar ik wil helemaal geen Justin ik wil jouw' zegt Patricia. 'Ja ik jouw ook' zegt Christian. En toen kuste ze elkaar.

'Wij gaan naar onze kamer' roept Justin. Het was inmidels al laat geworden. 'Ja wij ook' roept Christian. Justin pakt Selena's hand en ze lopen naar boven. Ze gingen hun koffers inpakken. 'Justin? ik ben bang dat je straks een van je andere fans leuker gaat vinden'. Justin kijkt verbaasd. 'Vertrouw je me niet ofso?' vraagt Justin. 'Ik was al bang dat je dat zou denken. Maar dat is het juist niet' zegt Selena. 'Schat' zegt Justin 'ik beloof ik je ik blijf bij jouw en anders zal ik altijd eerlijk zijn'. Hij knuffelde Selena. 'Dankje' zegt Selena. Ze pakte hun koffers veder in en hadden nog wat eten besteld. Toen gingen ze bij elkaar slapen.

De volgende ochtend chekte ze uit en gingen ze naar het vliegveld. Op het vliegveld zitten ze in de hal. Over 10 minuten gaan ze… best eng want Patricia heeft vliegangst. Ze heeft er wel een pilletje voor maar op deze reis zou alles beter gaan. Ze zit naast Christianen die zou haar wel omhelzen en gerust stellen. Er wordt omgeroepen: ‘de vlucht naar Nederland instappen’. Patricia wordt nerveus en krijgt een kusje van Christian. Hij zegt 'rustig maar meisje'. Selena kijkt naar Justin hij is in slaap gevallen. 'Ey Bieber ga je mee?' zegt Selena. 'Ow sorry' zegt Justin. Hij rekt zich uit. 'Heb jij geen zenuwen?' vraagt Patricia. 'hey weetje ik vlieg heel erg vaak ik ben eraan gewend' en hij lacht. Ze stappen met zijn alle in het vliegtuig.

Na een paar uur vliegen zjin ze in Nederland. Ze nemen een taxi naar een hotel in Rotterdam. 'Tadaa' zegt Justin 'hier verblijven we een week'. Hij wijst naar een mega groot hotel. Ze gaan naar binnen. 'Ow wacht ik zie mijn platenmaatschapij' zegt Justin. Hij loopt naar een paar mannen toe. Even later komt hij terug. 'Zo we gaan naar onze kamer' zegt Justin 'Deze kamers is voor jullie en deze voor ons' zegt Justin. Ze kijken uit het raam een prachtig uitzicht over weena en het Centraal station. 'Weet je wat ik zo leuk vind?' zegt Justin speels 'het springen op het hotel bedden want dan zegt je moeder niet stop eens. 'Hahahah je hebt gelijk... ' Selena sprong op het bed 'dit heb ik niet gedaan sinds ik 7 was'. 'Haha geniet ervan je bent kind en bij mij mag alles' zegt Justin. 'Alles?' vraagt Selena. 'Ja hoezo?' ow nee niets' zegt Selena en ze grijnst.

Reageer (2)

  • xBoyfriend

    ooow wat gaat ze doen??

    1 decennium geleden
  • littlexwolf

    ze mag alles?:P
    wat gaat ze doeeeeeeeeeeeeeeeeeeen? :3
    verdeeeeeeeer (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen