Als avondeten hadden we sla, en verder niks, want mijn moeder was alleen naar de supermarkt gegaan om Richard te zien, en was toen de boodschappen vergeten. Bianca's serie was afgelopen, en we keken nu naar een American Footballwedstrijd voor Taylor.
'Dus, Taylor, waarvoor kwam je hier eigenlijk?', vroeg mijn moeder.
'Oh ja! wacht even', beveelde hij mij. Hij sprong op en liep naar de gang. Hij kwam terug met het tasje van de kiosk.
'Bianca, dit is allemaal voor jou, van Billy', zei hij, terwijl hij het tasje leeggooide en de sleutelhangers en stickers en magneetjes op mijn moeders schoot vielen.
'Ah, bedankt', mompelde ze, en ze schoof de rommel aan de kant.
'En dat tijdschrift?', vroeg ze.
'Ah, moet je kijken wat ze erin hebben staan!', viel hij uit, terwijl hij ruig door het blaadje bladerde.
Hij hield een foto onder mijn neus van ons, of in ieder geval onze hoofden, terwijl we aan het zoenen waren. De achtergrond was donker met gouden puntjes; het leek alsof we uit eten waren. Maar deze foto kon niet gemaakt zijn.
'Hoe - kan dat?', vroeg ik onnozel.
'Fotoshop. Wat een naaiers', zei Taylor. Maar hij knipoogde wel even naar me.
'Hoezo "hoe kan dat"? Jullie hebben toch wel eens gez-', bemoeide mijn moeder zich ermee, maar ik kapte haar af met mijn blik.
'Ohja, dat was ik vergeten', zei ze toen, en ze griste het tijdschrift uit Taylors handen. Ze deed net of ze zich in het artikel op de volgende bladzijde verdiepte, maar ik wist dat ze niet echt aan het lezen was. Het was inmiddels buiten al donker. Taylor pakte mijn hand even vast en kneep erin.
'Blijf je vannacht slapen?', vroeg mijn moeder, toen ze met een ongure blik naar het noodweer buiten keek.
'Eh -', mompelde Taylor twijfelend.
Ik knikte even.
'Ja, als U het goed vind', zei hij tegen mijn moeder. Grote fout. Hij zei U tegen haar. Daar voelt ze zich oud door.
'Zeg maar gewoon je - en natuurlijk', zei ze nors. Toen bracht ze onze borden naar de keuken en liep naar boven.

Ik ging op de bank zitten in het hoekje, en Taylor kwam eerst gewoon naast me zitten. Toen scheurde hij zijn blik los van de tv en kwam een beetje over me heen hangen. Hij zoende me, nog beter als in mijn kamer, en zijn hand verdween onder mijn shirtje. Zijn mond dwaalde af naar mijn nek, en begon me daar te kussen. Ik giechelde even, maar zei toen:
'Taylor, wacht even. Hoeveel betekend dit voor je?', zei ik; ik merkte dat mijn ademhaling al sneller was.
'Veel', was het enige wat hij zei. Hij kuste me nog een keer in mijn nek en mompelde gesmoord;
'Je hebt geen idee hoe graag ik je wil'.
'Laat dat maar zien', zei ik ondeugend. Hij hief zijn hoofd op om me even aan te kijken, en stond toen op. Hij trok mij aan mijn hand ook omhoog en we liepen - elkaar de hele tijd aankijkend - de trap op. Toen we bij mijn kamer waren, zoende hij me zodra de deur dicht was. Hij deed mijn shirtje uit en liet zijn vingers over de sluiting van mijn BH glijden. Zijn zwarte shirt ging ook uit en vormde samen met mijn shirt en broek een stapeltje op de grond onder ons. Toen tilde hij me een beetje op en draaide me om, met mijn rug tegen de muur. Iedere andere jongen had deze handelingen heel ruig ondernomen, maar Taylor bleef lief en zacht. Hij ontdeed zichzelf van zijn joggingbroek, en leidde me naar mijn bed. Hij zoende me eerst zittend, maar leunde steeds verder achterover, totdat ik pal bovenop hem lag. Hij streelde met zijn vingers mijn hele rug en armen, en bezorgde mij daarmee kippenvel. Toen kreunde hij even - ik voelde tegen mijn kruis waarom. Ik lachte tegen zijn mond, en drukte even snel mijn voorhoofd tegen zijn voorhoofd, voordat ik naar beneden kroop. Bij zijn navel gaf ik nog een paar kusjes, en streelde met mijn nagel een rondje op zijn onderbuik. Hij trilde. Ik deed zijn boxer een beetje naar beneden, maar voordat ik verder onderhandelingen kon ondernemen trok hij me omhoog.
'Je maakt me hélemaal gek, niet doen', zei hij.
Ik gehoorzaamde en ging een beetje van hem af, terwijl ik naar hem grijnsde.
'Weet je het zeker?', vroeg ik hem.
'Niet helemaal', zei hij, en de volgende seconde lag hij bovenop mij. Hij streelde van mijn hals tot mijn navel, en verder, tot hij bij de rand van mijn slipje kwam. Hij gaf me even een vertederende kus op mijn navel, maar trok toen vastberaden mijn slipje uit. Ik knipte het lichtje instinctief uit, en hij leek het niet erg te vinden.

'Oh Em', hijgde hij, toen hij zijn hoogtepunt bereikte. Ik lachte geluidloos en hijgend, en trok zijn gezicht naar me toe. Ik zoende hem, maar nam af en toe een pauze, omdat we toch adem moesten halen, en dat ging nu heel moeilijk. In het donker zag ik zijn ogen glinsteren. Hij kwam langzaam naast me liggen en omhelsde me zó stevig, dat ik even bang was dat hij me brak. Hij zelf had dit ook door, en maakte zijn greep iets losser, maar echt helemaal lós liet hij me niet.
'Wil je iets voor me doen?', vroeg ik aarzelend.
'Ja'.
'Weet je het zeker?'
'Eh - wat dan?', vroeg hij.
'Mijn opa heeft ons uitgenodigd voor zijn verjaarsweekend. We slapen dan met de hele familie - van mijn moeders kant - in het huis van mijn opa en oma; een houten hut met veel slaapplaatsen midden in het bos. Het sneeuwt daar altijd. We moeten wel met het vliegtuig heen'.
'Waar is het dan?'. Taylor was nog steeds niet helemaal uitgehijgd.
'Alaska', mompelde ik.
'Oké', zei hij.
'OKé?'
'Ja. Is goed. Als.. je vriendje?'. Hij vroeg het zo schattig dat ik bijna smolt.
'Als je dat wilt', zei ik.
'Eh - jij?'
'Nou, - Ja, als mijn vriendje', zei ik.
Hij glimlachte en zoende me weer, maar nu heel rustig en heel zacht. Taylor was echt multigetalenteerd.





- Ik wil echt heeeeel graag reacties! -

Reageer (7)

  • Elodroid

    ahh sweet(H)

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    i lov eit!

    1 decennium geleden
  • Headline

    Super :) Ik zit aan mijn scherm geplakt ...!

    1 decennium geleden
  • Thundercloud

    super!

    1 decennium geleden
  • WasteMyTime

    Echt heel mooi geschreven!.
    Snel verder gaan!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen