Foto bij chapter 9: New school

omdat een vriendin lise altijd zegt dat mijn stukjes veel te kort zijn heb ik er maar eens een lang gemaakt he xD

enjoy

gwen pov

"Gwen!" Deze stem had ik echt nooit in mijn hooft verwacht. Maar ik ben blij dat ze er is. " Vanessa! Hoelang ben je al wolf?" "een maand ongeveer." Uit het bos komt een donkerbruine wolf. Daarnachter een zandkleurige, iets donkerder dan Seth. Wow gwen, je ziet er bijna zoals mij uit." Ik bekijk Vanessa nog eens goed. Haar ogenzijn nog altijd donker bruin en ze heeft nog altijd ronde pupillen. "cool, net tweelingen." Edward kucht en ik kijk hem aan. Hij gebaart naar Carlisle die naar voren loopt. "Euh Gwen, zou ik je even kunnen spreken?" Ik knik en loop naar een grote struik waar Embry mijn kleren achter heeft gelegd. Ik kleed me om en ga naast Embry ,die nog altijd in wolvengedaante is, staan. "Waar wil je het over hebben Carlisle?" vraag ik zo vriendelijk mogelijk. Carlisle mag ik veel mer dan Edward, maar ik kan toch niet zo goed met hem opschieten als met Emmet. Edward werpt me een boze blik toe "Sorry, het is zo." Iedereen,behalve Edward die chagarijnig aan het mopelen is, kijkt me raar aan. "Dat was iets tussen mij en Edward."


"Nou, je weet dat die vampieren die je vader vermoordt hebben hier zijn he?" begint Carisle en ik knik. "Ik denk persoonlijk dat je beter in La Push naar school kunt gaan. Daar heb je bescherming van heel het wolf pack." Ik knik weer en kijk Vanessa aan die precies staat de grijnzen (een wolf die grijnst, vond ik grappig xD). "Ok, mar dan moet ik me wel eerst inschrijven." "Dat is al gebeurd." zegt Emmet die staat te springen van ongeduld. Hij wil waarschijnlijk zo graag zijn krachten met die van mij meten. Ik kijk Edward aan die knikt. "Dat zal tot een ander keertje moeten wachten Emmet." Emmet stopt met springen en pruilt. "Heel eventjes?" Ik schud mijn hoofd en hij kijkt me met zo van die puppyoogjes aan. "Was het dat?" vraag ik aan Cirlisle, Emmets puppyoogjes negerend. Carlisle knikt. Ik draai me om en loop samen met Embry,Vanessa en Jay richting Sam's huis. Ik moet mijn tas nog klaarmaken want morgenis het weer school :((


the next day

"Jay, wil jij ons naar school brengen?" Jay was de enige die een auto had en aangezien ik en Vanessa ons overslapen hadden. Jay kijkt van mij naar Vanessa en kan onze puppyoogjes niet weerstaan. "Ok ik breng jullie wel." Jay pakt tegen zijn zin de autosleutels van tafel en loopt naar de auto. Eenmaal in de school aangkomen komt Embry naar me toe en hij woeld door mijn haren. "Slaapkoppie!" Een meisje met blonde haren werpt me een vernietegende blik toe.

Reageer (1)

  • xoxPrisxox

    whahah super geschreven!
    snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen