Foto bij 15 . 'It was hard for me that i couldn't touch you'

De vliegreis verliep soepel. We ergerden ons aan te weinig beenruimte, maar ik loste dit op door mijn benen over de leuning te gooien; ze lagen nu op Taylors schoot. Mijn schoenen geleden de hele tijd weer naar voren, onder de stoel van de man voor ons door. Die zat ons sowieso de hele tijd al geërgerd naar achter te kijken als hij kon horen dat Taylor mij zoende.

'Hoi mam!', riep ik door het huis. Ik hoorde stommel boven.
'Dag, schat! Hoe was het?'
'Vermoeiend. Hé, ga ons even voorstellen?', vroeg ik, toen ik de donkerharige man achter haar zag staan. Het was niet Richard, dat wist ik zeker.
'Euh, ja. Emma, dit hier is Mark. Mark is erg rijk en succesvol', fluisterde ze toen.
'Aha. Wauw, hallo Mark! Ik ben Emma, dit is Tay-'
Taylor stond niet meer achter me.
'Emma, waarom mail je mij niet even dat alles goed met je gaat?', mompelde mijn moeder toen.
'Waar heb je het over?'
'Ik heb je duizend ongeruste mailtjes gestuurd de afgelopen twee dagen!'.
'Ik heb er één gelezen van je, maar die was niet ongerust. En die heb ik ook beantwoord'.
'Daarná!' gilde ze sissend.
'Ik denk dat ik weet waar je moeder het over heeft', zei Taylor met een geamuseerd gezicht.
'Dit is echt te gek voor woorden'.
Ik pakte het tijdschrift wat hij in zijn handen had aan. Daar - op de cover - stond ik. Ik liep over het vliegveld van Alaska. Onder de foto stond; De laatste foto, in zwarte letters. Ik sloeg het tijdschrift open. Nadat ik het artikel had gelezen, barstte ik in lachen uit. Het artikel vertelde me dat ik dood was - omgekomen bij een taxi ongeluk, toen ik in mijn eentje naar Alaska ging. Er stond ook in dat de redactie het ongehoord van Taylor vond om je vriendin alleen te laten reizen.
Mijn moeder vond het helemaal niet grappig. Ze keek me woedend aan.
'Je had van je moeten laten horen', siste ze, waarna ze met Mark de keuken binnenliep.
'Ga je mee naar boven?', vroeg Taylor, die er automatisch van uit ging dat hij mocht blijven slapen. Ik knikte en griste de tas van de vloer. Hij nam die van me over en op mijn kamer wilde ik hem gaan uitpakken, toen ik door twee handen in mijn zij naar achteren werd getrokken. Ik stond met mijn rug tegen Taylor aan, en die tilde mijn haar voorzichtig op. Hij gaf kusjes in mijn nek en streelde met zijn vinger in mijn hals. Zijn andere hand liet hij in mijn zij liggen, en ik legde mijn hand erop, terwijl ik mijn hoofd opzij deed zodat hij meer ruimte had om me te kussen. Hij draaide me om zodat ik met mijn handen tegen zijn borstkas kwam. Ik keek omhoog.
'Heb jij énig idee hoe moeilijk het voor mij was om je de afgepen drie dagen niet te kunnen aanraken?', zei hij, maar voordat ik antwoord kon geven drukte hij zijn lippen op de mijne. Hij kuste iets heftiger dan normaal. Toen hij me los liet, en ik dan toch eindelijk wat wilde zeggen, gooide hij de tas van het bed en duwde mij in de kussens. Alles zat hem in de weg; de honderden gekleurde kussentjes op mijn bed, mijn kleren, mijn haar, het licht. Hij gooide de kussentjes er ongemakkelijk van af, ontdeed mij van mijn shirtje, gooide mijn haar boven mijn hoofd en knipte het licht uit. Ik kon nu niet meer zien wat hij deed, en dat maakte het alleen maar spannender. Hij maakte er gebruik van en streelde met zijn handen langs de hele zijkant van mijn lichaam; vanaf mijn schouders naar mijn benen, en weer omhoog. Terwijl hij dat langzaam deed, kuste hij me op het kuilte onder mijn hals. Hij hief een arm op en ging met zijn nagel een rondje langs mijn navel, terwijl hij zelf met zijn tanden probeerde het linten strikje in het midden van mijn bh probeerde los te krijgen. Hij grinnikte toen het hem lukte.
'Er zit er ook een aan het broekje', zei ik lachend. Hij gaf nog een klein kusje op het kuiltje van mijn nek en ging toen al kussend naar onder. Daar voelde hij eerst met zijn hand waar het strikje zat. Toen trok hij die ook met zijn tanden open, en trok direct daarna mijn rokje en min slipje uit. Ik zag hem als een vaag silhouet zijn shirt uit doen. Ik was - zoals altijd - sterk onder de indruk van zijn lichaam. Dat liet ik hem weten door omhoog te komen en hem al zittend te zoenen, terwijl mijn handen krulletjes tekenden op zijn buik. Ik wilde hem achterover duwen, maar hij liet het niet toe. Nadat ik nog een poging had gedaan, pakte hij mijn schouders en hield me onder protest van mij een beetje van zich af.
'Wat?', vroeg ik.
'Ik wil niet dat jij het doet', zei hij.
Ik keek verontwaardigd.
'Ik bedoel - normaal ben jij degene die mij een leuke nacht bezorgd. Vanavond is het mijn beurt. Deze avond is helemaal van jou'. Ik maakte mijn gezichtsuitdrukking weer normaal, en zei toen 'Oké', waarop hij me weer naar achter drukte en zijn eigen boxer ook uit deed.

Hij zou kunnen stoppen - hij had zijn hoogtepunt al gehad. Maar hij stopte niet. Hij ging gewoon door. Mijn ademhaling wilde allang niet meer normaal en mijn hart klopte ontzettend snel. Ik voelde hoe miljoenen kriebels zich vanuit mijn buik zich door mijn hele lichaam verspreiden, en al mijn spieren spanden zich samen.
'Mijn god', fluisterde ik, toen ik zelfs mijn tenen voelde krullen. Ik was een beetje omhoog gekomen, en Taylor had me nu met één hand vast. Met de andere hield hij zichzelf omhoog. Ik kuste hem vol overgave, en liet me in zijn greep vallen. Hij had zweetdruppeltjs op zijn borst staan, en ik kuste zijn sleutelbeen. Hijgend verbrak hij de verbinding tussen onze lichamen en kwam naast me liggen.
'Wauw', kon ik uitbrengen. Hij keek me alleen maar aan en grijnsde.
'Moet je niet rouwen om je vriendin?', mompelde ik spottend.
'Die is anders nog aardig goed in dit soort dingen, zelfs nu ze dood is', zei hij terug. Ik lachte en draaide mezelf boven op hem.
'Ik ga mijn moeder even welterusen wensen', zei ik, waarop ik hem kuste en zijn handen tegen mijn rug voelde.
'Ik laat je niet gaan, dus dat wordt 'em niet'.
'We zullen zien', zei ik, en ik kietelde hem in zijn zij. Zij greep verslapte en ik stond op.
'Ik ben er zo weer, echt waar. Ik heb geen halfuur nodig om welterusten te zeggen', zei ik toen ik naar de deur liep. Ik riep vanuit de gang 'Welterusten mam! Welterusten Mark!', en liep toen weer terug.
'Dat was inderdaad niet zo lang'. Ik schudde mijn hoofd. Mijn ademhaling was nog steeds niet helemaal terug naar het oude.
'Welterusten beautiful', mompelde hij. Hij wreef met zijn hand over mijn schouder. Ik lag op mijn zij en had mijn hand op zijn borstkas.
Glimlachend dommelde ik in slaap.



Ik wil echt heeeeeeel graag reacties!

<3

Reageer (6)

  • WhenItRains

    oeh :D

    1 decennium geleden
  • Faith93

    verder
    super(yeah)

    1 decennium geleden
  • Thundercloud

    SUPER!

    1 decennium geleden
  • Beauticians

    snel verder joh! ;o

    1 decennium geleden
  • LuxuryRebel

    AAAHHH snel verder gaan anders:................LAAT IK JE OMKOMEN IN EEN TAXI ONGELUK x"D


    XoX.

    LuxuryRebel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen