Het was rond 4 uur 's ochtends toen ik dus in slaap viel, maar twee uur later werd ik alweer wakker van het eerste daglicht en draaide mijn stoel goed.

Snel blik ik even in mijn achteruitkijkspiegel en vind dat ik er nog wel even me door kan. Ik start de auto weer en rijd rustig weg, ja, rustig. Wanneer ik weer op de snelweg zit valt me de drukte nog wel mee. Ik had verwacht dat het drukker zou zijn. Wanneer ik niet weet waar ik er af moet, of juist rechtdoor, stop ik langs de kant en stel de Tomtom weer in. Eenmaal dat gedaan rijd ik door, ik hoefde immers nog maar twee uur te rijden. Het zou dan betekenen dat ik rond acht uur in Berlijn zou zijn, als het mee zou vallen en dat ik rustig rond zou kunnen rijden opzoek naar waar ik precies moest zijn. Dan zou ik ook nog ergens naar toe kunnen gaan om me te verfrissen en ergens een klein ontbijtje nemen.

En zo is het ook, iets over achten kom ik aan in Berlijn en vind al snel de plek waar ik moet zijn. Het is een enorm gebouw. Zoals op het bordje staat, een muziekstudio. Langzaam start ik de auto weer en rijd weg, opzoek naar de tankstation die ik zo net nog had gezien. Eenmaal daar tank ik even, zet de auto weg en sluit deze af. Binnen pak ik me een bekertje met fruit en een kleine koffie. Bij de kleine, rommelige kassa reken ik het eten af. 'Ich habe auch getankt.' De man knikt en vraagt welke pomp. 'Tankstelle 4.' Weer knikt hij en ik betaal snel. Voor ik de 'winkel' uitloop roept de man me terug. 'Wenn Sie sich erfrischen möchten, dann können Sie zu das Badehaus gehen.' Ik knik, dank hem en loop naar buiten. Het badhuis had ik zien liggen.

Lolol, ik twijfel even over die Duitse zin xD

Reageer (2)

  • Nikki4ever

    Mooi verhaal!

    Ontmoet ze hun in het volgende hoofdstuk?

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Ik heb geen idee of het goed geschreven is of niet XD
    Maar ik begrijp wel wat er staat,
    dus whatever :Y)
    Hahaha ;D
    -bespringt Yu-
    YOU KNOW YOU WANT TO GIVE HIM TO ME!
    -sleurt Yu uit je verhaal-
    YAY
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen