Foto bij 11

Nog steeds ziek, najaa ik heb nu dus niet zo heel veel inspiratie dus tja, ik kan wel gaan schrijven maar dan komt er onzin uit en dat moeten we niet hebben (flower) Oké 1tje dan!

~~Fernando Torres~~

Ik bleef naar haar prachtige gezicht kijken en kon nog net optijd zeggen dat we hier zo rechtsaf moesten, ik kreeg een boze blik van Scarlett toegeworpen en beschaamd keek ik voor me uit. Wat een sukkel was ik ook. Rustig reden we de snelweg af, nouja rustig niet we scheurden eigenlijk door de scherpe bocht. Scarlett kon nog net op de rem trappen of we hadden op diegene die voor ons reed gezeten. Met grote 'schrikogen' staarde ik naar de weg. "Oppassen ja!" Snauwde ik naar haar, ze keek me verbaasd aan en reed met volle snelheid door het dorpje, waar we net waren beland. "Ik kan er niks aan doen dat jij zo laat aangeeft dat wie hier af moesten!" Riep ze gefrustreerd uit, o nee niet weer. "Je kon zelf ook een beetje meedenken!" Zei ik zelf ook geïrriteerd. "O fijn nu is het in een keer mijn schuld!" Wierp ze mij tegen. Ik schudde mijn hoofd en keek toen om me heen, ik besloot niet meer op Scarlett te reageren, ik had geen zin in ruzie.
"Stop!" Brulde ik na een tijde en ik gebaarde naar een pinautomaat. Ze trapte op de rem en parkeerde mijn Ferrari slordig langs de kant. "Dat kan ook wel wat beter.." Mompelde ik, ik kreeg een boze blik van Scarlett toegeworpen en ik glimlachte even 'zoet' naar haar. Het was overduidelijk, ze mocht me niet.

Niet zo lang, heb geen inspiratie.
Graag Reactie, abo kudo?
(flower)





Reageer (1)

  • Gerrard

    Verderrr<333
    nog een paar vandaag? ^^
    je story is echt leukk!!
    xxxx
    + je hebt kudooo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen