Foto bij ~4.

Wixx

Ik loop langzaam naar binnen om het laatste uur te overleven, Geschiedenis stom vak, agaat haat me. Agaat was de docent niemand wist echt waar haar naam op sloeg, we wisten alleen dat ze er zelf gek op was.

"Kom toch binnen" riep de mierzoete stem van Agaat, er word een beetje geduwd en getrokken terwijl de klas het lokaal in stroomt. Agaat houdt me tegen "Wat hadden we ook al weer gezegd? Geen make-up smurrie meer op je gezicht" moest zij zo nodig zeggen met die plamuur laag
"neem een voorbeeld aan Agaat, Wixx want die is puur natuur" schreeuwt Swan. Agaat knikt naar Swan met een grote glimlach, je weet dus nu al; dat die een 7 heeft of hoger. "Ga je melden bij Dubbel D" grommend loop ik de klas weer uit terwijl iedereen me uitlacht: "Nieuw record emo'tje?" met een nors gezicht loop ik richting de directeur, Directeur Dev. Vandaar Dubbel D.


Ik kauw op de punt van mijn vlecht ik heb zwart haar van mezelf maar ik had wel groene ogen en sproetjes, dat klopte niet. Iedereen zei dat. Het was lelijk, dat zie iedereen immers.
Mijn ponny kriebelt in mijn ogen ik veeg met mijn hand er overheen dat die weer een beetje scheef ging zitten, ik sla de hoek om en val pardoes weer op mijn kont, ik kijk verbaast omhoog als ik zie dat ik tegen de mooiste jongen van de eeuw ben opgebotst, "kut" vloek ik zacht, hij kijkt. Hij kijkt nog eens. "Blijf je daar zitten of" Shizzel snel sta ik op en bied met een rood hoofd mijn excuus aan en loop dan snel door naar Dubbel D.

Die deur vliegt al open voor ik op kan kloppen en daar staat een meisje met blonde haren voor me, ze is groter maar achter haar zie je Dubbel D staan. "Ah, Wixx ik verwachte je al, Geschiedenis toch van Agaat?" beschaamt knik ik. "Precies op het goede moment gekomen Wixx, nu kun je haar helpen" hij beweegt zijn hoofd in de richting van het meisje ""Dit is Sixx en ze komt in jou klas"

Reageer (2)

  • xxBibtjuhxx

    jhoa zsuje van andy sixx??????

    1 decennium geleden
  • Sweeter

    Zusje van A. Sixx? (a)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen