Foto bij 21. Sun, sea and sand.

Een lekkere lange! (nerd)
niet doordenken bij deze zin!

Als ik wakker wordt ligt Gerard nog vredig te slapen. Ik schuif de deken van me af en loop zo zacht mogelijk naar de badkamer. Vol afschuw kijk ik in de spiegel. Mijn eerste kater, ik zoek naar een paracetamol in mijn toilettas. Ik gooi een plens water in mijn gezicht en schrik op als er op de deur geklopt wordt. ‘Schatje wat doe je?’ Ik draai de deur van het slot en Gerard staat in een joggingbroek voor me. ‘Even opfrissen.’ ‘Het is zes uur.’ Ik had het gevoel dat het al veel later was. ‘Zullen we in bad gaan?’ ‘Oké’ antwoord Gerard. Ik draai de kraan open en trek mijn ondergoed uit. Ik kijk achterover mijn schouder en ik zie Gerard kijken. ‘Wat kijk je nou?’ Hij trekt zijn broek en boxer uit en komt achter me staan. Hij wil zijn handen op mijn heupen leggen maar ik sla ze weg. ‘Af meneer.’ Ik draai om en hij kijkt me verbaasd aan. Ik mocht jou gistere ook niet aanraken.’ Hij kijkt me aan met een pruillip. ‘Kom nou maar.’ Ik ga in bad zitten en ik ga een heel stuk van hem vandaan zitten. Ik lach, hij kan zo slecht toneelspelen. ‘Oh, moet ik nu ineens medelijden met je hebben?’ Hij lacht en komt naast me zitten. ‘Wat gaan we vandaag doen?’ vraag ik en pak zijn hand vast. ‘Ik weet het nog niet, ik denk naar het strand, tenminste daar had Cesc het over.’ ‘Oké’ ik had wel zin om naar het strand te gaan en wat af te koelen in de zee. Het is zo warm hier, alleen de gedachten dat Bojan me in bikini zou gaan zien, daar voelde ik me niet helemaal prettig bij. ‘Hee, wat kijk je sip, heb ik iets verkeerd gedaan?’ ‘Nee.. dat is het niet..’ Ik twijfelde of ik Gerard moest vertellen over Bojan maar toen bedacht ik me dat het niet erg verstandig zou zijn. ‘Gewoon teveel gedronken gistere zeker, haha.’ ‘Ja precies!’ en ik geef hem een duw tegen zijn schouder. ‘Rustig aan hè krachtpatser ik moet ooit nog voetballen.’ ‘Ze missen je vast niet.’ Zei ik plagend. ‘Oké dat is de druppel!’ hij drukt zijn voorhoofd tegen de mijne en kijkt me boos aan. ‘Wauw, eng hoor.’ Gerard lacht stiekem en ik voel zijn hand tussen mijn benen. Hij zoent me en duwt zijn vinger bij me naar binnen. ‘Stoute meisjes krijgen straf.’ Hij kijkt me doordringend aan, ik pak zijn hand en laat hem uit me gaan. ‘Nee, nee ik mocht gistere ook niet aan jou zitten.’ Hij kijkt zielig naar me. ‘Misschien vanavond, als je lief bent.’ Hij lacht en geeft me een knuffel. ‘Gerard…’ ‘Ja ik weet het, let niet op mijn vriend.’ Ik lach en geef hem een kus. Dat ik überhaupt nee kan zeggen tegen hem..

‘BO!’ er komt geen reactie. ‘Bo, ben je daar?’ De deur gaat langzaam open en Bojan staat wrijvend in zijn ogen met enkel een joggingbroek aan en zijn haar zit ook erg charmant. Als hij mij ziet staan kijkt hij snel weg. ‘Goede morgen.’ Zegt hij schraal. ‘Zeg maar middag’ zegt Gerard en tikt op zijn horloge. ‘Pff.. ik kom zo oké?’ ‘Oké’ en de deur wordt dicht gedaan. Naomi komt aangelopen, ik verbaas me dat Cesc er niet bij is. ‘Hee Naomi, waar is Cesc?’ ‘Ja dat kom ik dus vertellen, hij voelt zich niet zo lekker dus jullie kunnen beter met zijn drieën gaan vandaag, dan blijf ik wel bij Cesc.’ ‘Niks ernstigs?’ ‘Nee, gewoon teveel gedronken gistere, kan zijn maag niet aan..’ Gerard lacht, daar weet hij waarschijnlijk alles vanaf. Mijn hoofdpijn was gelukkig al een stuk minder. ‘Wens hem maar beterschap.’ En we nemen weer afscheid van Naomi. ‘Echt weer iets voor Cesc zoiets..’ zegt Gerard droog. ‘Drink jij nooit dan?’ ‘Laatste tijd bijna niet..’ Ik voelde dat er een rede vast kleefde maar ik besluit het toch maar niet te vragen. ‘Daar zal je Bojan hebben.’ Zeg ik lachend als hij zijn kamer uitkomt met nog steeds een slaperig hoofd. ‘Wat?’ zegt hij nonchalant. ‘Nee niets, kom we gaan.’ Ik trek hem mee aan zijn arm en kijk over mijn schouder naar Gerard die sip naar me kijkt en ik steek mijn tong uit. Het strand is gelukkig niet zo ver van hotel maar met deze warmte leek iedere stap een marathon. Ik kan me nog herinneren dat de winters in Nederland altijd zo koud waren, dat het er vaak regende en het niet veel warmer werd dan 30 graden. Eenmaal in Spanje was het ook wel weer even wennen. Van achter mijn glazen van mijn zonnebril kijk ik rechts naar Bojan die eindelijk een beetje wakker lijkt te worden.
‘Maar het lag zeker wel lekker?’ zei ik plagend en kijk naar Gerard die glimlacht. ‘Ja hoor, ik zou zo nog een paar uurtjes kunnen slapen.’ En zo ging het eindeloos door met domme opmerkingen maken. Als we op het strand zijn is het goed zoeken naar een plekje want het is erg druk. Ik leg mijn handdoek neer en zet mijn tas ernaast. Gerard en Bojan leggen hun handdoek naast de mijne. Ik probeerde echt niet te blozen maar dat zal toch wel gebeuren met twee voetballers met een strak lichaam, ik schaamde me gelijk voor mezelf. Ik trek mijn rokje en topje uit en ga op mijn handdoek zitten. Ik kijk van Gerard naar Bojan en weer terug, ze kijken elkaar lachend aan, het was gewoon eng zoals ze naar elkaar keken. Dan pakt Gerard ineens mijn polsen vast en Bojan mijn enkels, ik gil het uit en mensen kijken me raar aan. Dan wordt ik in de zee gegooid en ga ik kopje onder, ik ga staan en kijk ze boos aan. Ze lachen me uit, ik loop naar Gerard toe en spring op hem. ‘Gemenerik!’ schreeuw ik. ‘Hee, ik deed het niet alleen, het was Bojan zijn idee!’ Ik probeer Bojan om te duwen maar hij is veel te sterk. ‘Haha, kleintje.’ ‘Nou zeg!’ ‘Was maar een grapje.’ Zegt hij snel en kijkt een beetje geschrokken. Gerard slaat zijn arm om me heen. ‘Sorry schat’ hij geeft een kus op mijn slaap en Bojan weet niet goed waar hij moet kijken. We gaan uit het water en lopen weer naar onze spullen toe. Gelukkig ligt alles er nog, het was niet erg verstandig om met zijn drieën tegelijk weg te gaan. Ik pak mijn mobiel en ga op mijn handdoek zitten. Gerard blijft staan ‘Wat willen jullie drinken?’ ‘Cola alsjeblieft’ zegt Bojan. ‘Wat wil jij schat?’ ‘Water alsjeblieft.’ ‘Ik ben zo terug.’ Gerard loopt weg en ik voel Bojan zijn ogen branden maar ik probeer niet te kijken. Ik rits mijn tas open en pak mijn zonnebrandcrème. Ik smeer mezelf in en doe de fles weer dicht. ‘Zal ik je rug insmeren?’ zei Bojan met een onschuldig gezicht. Tja.. waarom ook niet? ‘Oké’ ik geef hem de fles zonnebrand en ga op mijn buik liggen. Ik voel zijn handen op mijn rug, hij maakt mijn bikinitopje los, het is maar goed dat hij mijn hoofd nu niet ziet, die is nu net zo rood als het shirt van het nationaal elftal. Ik voel zijn warme handen over mijn rug en ik sluit mijn ogen. Hij maakt mijn topje weer vast en geeft mij de fles terug. Hij kijkt me smekend aan en ik begrijp de hint al. Hij gaat liggen en ik smeer zijn rug in. Dan komt Gerard aanlopen met blikjes drinken. ‘Wow, ik mis weer alles!’ hij geeft ons het drinken. Hij kijkt me aan alsof er uitleg op mijn voorhoofd zou verschijnen. Als hij zit pak ik de fles zonnebrand weer en smeer hem ook in, als ik over zijn buik ga kijkt hij me aan en geeft me een kus op mijn lippen. ‘Ben jij vandaag de baas?’ fluistert hij. ‘Ja’ fluister ik in zijn oor. Bojan ligt op zijn buik en als hij niet kijkt knijpt Gerard met zijn beide handen in mijn billen. ‘Af..’ zeg ik zachtjes. ‘Vanavond?’ fluistert hij. ‘Ja ja, als je lief bent..’

Reageer (7)

  • lotusflower

    Gerry is jealous!

    1 decennium geleden
  • benzos

    Nu gaat Gerard vast helemaal proberen lief te doen ;'D

    Verder!:9~

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    BATSEN! :9~

    1 decennium geleden
  • GreenRanger

    Mwhahahhaha okayy bij; extra lange :9~ denkt larissa dus wel door x']
    ennnuhh GERYY IS GEILL:9~
    en ik wil een batshoofdstuk (aa)

    snellverderrr;D

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    haha geniaaal:D En Naomi mist alle pret omdat meneer Fabregas zich niet goed voelt:OxD

    Snel verder meidd<33

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen