Foto bij *6

6e hoofdstuk ietsje spannender hopelijk voor jullie =)

Na het ontbijt had ik me meteen aangekleed en ging in met mijn moeder de auto in. Gelukkig reed mijn moeder zodat ik lekker met mijn iphone in de auto kon zitten. Ik zat achterin en ik kreeg een smsje binnen van Jasmine

From: Jasmine
Heey ik heb wel lekker geslapen met nu alleen heel erg moe. Wat ga je vandaag doen? Ik ga me denk een beetje vervelen =P i love you x.

Ik smsde haar terug

To: Jasmine
Ik ga naar mijn opa en oma met mijn vrienden. Morgen heb ik nog weekend misschien kunnen we dan afspreken daar heb ik wel zin in =D Love you too

Na een uurtje rijden waren we aangekomen bij mijn opa en oma. Ik zou daar wachten op Ryan en Chaz. Mijn opa en oma kwamen naar buiten gelopen. ‘Heey opa en oma!’ “Heey Justin’ en kreeg een dikke kus van mijn oma op mijn wang. We liepen naar binnen. Mijn opa ging op de bank zitten en mijn oma ging naar de keuken. Later kwam ze terug met verse koekjes en koffie. Ik hou van die koekjes dacht ik bij mezelf.

Ongeveerd drie kwartier werd er aangebeld. Ik sprong op van de bank en liep naar de deur toe. Op het moment dat ik opsprong kwam dat hele enge benauwde gevoel weer alleen nu nog erger. Ik begon heel snel te ademen en het stopte niet meer, ‘Justin! Wat is er?!’ schreeuwde mijn moeder. En de rest hoorde ik niet meer. Alles werd zwart.

Reageer (4)

  • biebersex

    ow ow!!

    1 decennium geleden
  • Yasmien

    O.o

    1 decennium geleden
  • xBoyfriend

    kut!

    1 decennium geleden
  • littlexwolf

    wat is er mt Biebertje? :|
    t blijft niet zwart toch?
    spannennnndd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen