Foto bij *7

7e hoofdstuk. Hopelijk is het een beetje spannend en ik wil graag weten wat jullie ervan vinden misschien een lieve reactie voor mij :$ en nog wat abbotjes?
xxjes

Ik werd wakker en ik had geen idee waar ik was. Ik probeerde me te herinneren war er was gebeurt, maar het enige wat ik vaag kon terug halen was dat iemand riep ' Justin! Wat is er?!' en vanaf daar was het leeg.

Er zat een soort wit gordijn om me heen en ik lag op een bed en het rook naar een ziekenhuis. Wacht ik lig in een ziekenhuis! dacht ik geschrokken. Ik wilde zo graag weten wat er allemaal aan de hand was. Ik wachtte maar en ik wachtte en op een geven moment kwam er een man die waarschijnlijk de dokter moest zijn. 'Ow je bent wakker gelukkig!' zei de man. Jij had een bezorgde blik op zijn gezicht. 'Ja en ik wil graag weten wat er aan de hand is en waarom ik in een ziekenhuis lig?' vroeg ik meteen. 'Ja dat begrijp ik je ligt in het ziekenhuis omdat je een ademhalingsaanval hebt gekregen toen je bij je opa en oma was' zei de dokter. Ik vond het allemaal maar raar klinken. Toen kwam mijn moeder. 'Godzijdank! je bent wakker!' zei ze. Ze liep naar me toe en gaf me een kus op me voorhoofd. 'Kan ik u even spreken' zei de dokter tegen mijn moeder. 'Ja natuurlijk' en ze liepen weg.

Daar lag ik dan nog steeds is het bed en mijn moeder en de dokter waren nog niet terug. Ik dacht na en moest ineens aan Jasmine denken. Wat zal ze nu aan het doen zijn? Ik had morgen met haar afgesproken maar dat zal waarschijnlijk niet doorgaan aan de blikken gezien van mijn moeder en de dokter. En Ryan en Chaz?. Ik zal straks wel even vragen of ik op mijn iphone wat berichtjes mag sturen.

Op een geven moment kwam mijn moeder en de dokter terug. Wat zag mijn moeder en slecht uit. Ik werd helemaal gek en zei 'Wat is er nou met me aan de hand!?'. De dokter wachtte even en begon toen te praten 'Justin we zijn erachter gekomen dat je hele erge slechte longen hebt'. Hele slechte longen herhaalde ik keer op keer in mijn hoofd. 'Je was net op tijd hier anders had het slecht me je afgelopen en dan had je hier misschien niet gelegen..' zie de dokter. 'Dat betekent dat ik dus bijna dood was?' vroeg ik. 'Ja en het is nu nog allemaal niet helemaal goed..'

Reageer (5)

  • Yasmien

    o.O wel zielig

    1 decennium geleden
  • biebersex

    verder!!

    1 decennium geleden
  • Sannnexo

    Leukk verhaal !
    Alleen wel zielig voor JB..
    Verdeer (L)

    1 decennium geleden
  • xBoyfriend

    oooeewwwhh gelukkig!

    1 decennium geleden
  • littlexwolf

    slechte longen??
    zo das klote voor een zanger haha :P
    oh oeps sorry :$ ik vind t heeeel zielig voor biebertje =(
    komt t wel goed met hem?
    k ben trouwens jaloers op hem, wil ook n Iphone :P
    maar in tegenstelling tot hem ben ik niet beroemd en heb er dus ook niet genoeg geld voor :(
    IK WIL OOK BEROEMD ZIJNNNNN WAAROM KAN IK NOU NIET GOED GENOEG ZINGEN zingen is leuk maar mn stem is te zacht :$ hahaha xD
    verdeeeeer (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen