Foto bij chapter 14: I never want to lose more

Als hij dat zegt voel ik ineens iets tegen mijn gezicht slagen. Ik kijk naast me en zie een grote zwarte vleugel. "Wat... Hoe?" De vampier loopt voorzichtig naar me toe en ik ga in de aanvalshouding staan. "De volturi heeft je vader vermoordt, niet ik en mijn broer."...

gwen pov

De vampier blijft verstijfd van angst staan en ik hoor een grom vanuit het bos komen. Twee grote wolven komen uit het bos en blijven staan als ze mij zien. De ene is grijs en de andere donker bruin. "Hoe heet je?" vraag ik aan de vampier. "Seppe." zegt hij zonder zijn blik van Embry en Vanessa los te scheuren. Ik hoor iemand met een hoge snelheid door het bos lopen en even later verschijnt Benjamin. "Seppe, dat is lang geleden. Hij is het met je broer."Ik kijk van Seppe naar Benjamin en kom tot de conclusie dat ze elkaar kennen.

Voor Seppe kan antwoorden draait hij zich met een ruk om. "Rennen!" hoor ik hem roepen en iedereen, behalve Benjamin, kijkt hem raar aan. Seppe zucht geërgerd en gebaart naar het bos. "De volturi komt er aan." Als we nog geen vin veroeren springt hij bijna van frustratie op en neer. "Ik heb de gave om vijanden te horen aankomen." Ik kijk Embry en Vanessa even aan en verander dan in mijn wolfvorm. "Gwen, gaat het wel goed?" hoor ik Embry ongerust denken en ik knik " het kan niet beter. Nu kan ik eindelijk de moordenaars van mijn vader terugpakken." "Gwen, ga weg! Je weet niet hoe erg de volturi is!" roept Seppe maar ik schud mijn kop. Seppe kijkt mij nog een keer smekend aan en gaat dan in aanvalspositie staan.



In the name of love... Srry zit al de hele dag met da liedje in mijn kop xD ik wil wete of het nog goed is en niet te landradig wordt ofzo!!!

Reageer (3)

  • xoxPrisxox

    super!
    snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • Pam

    _O_

    1 decennium geleden
  • JenniBieber

    Het is SUPER goed!!
    Niet langdradig!!!
    Kudo for you!
    Verder JIJ!!:Y)
    xxx je abo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen