Foto bij *~1~*

Dit plaatje heeft niks met het verhaal te maken xD
Ik vond het gewoon een enorm schattig plaatje >/////<

1.

Een grote zeis stak boven de bosjes uit toen terwijl de twee mannen voorbij liepen. “Hou je F*cking kop over Jashin, Kakuzu !!!!” schreeuwde Hidan naar zijn partner, met als gevolg een bloedneus die langzaam in zijn nek droop.
“Wtf Kakuzu waar de Hell was dat voor nodig, gestoorde ouwe zak” nog net kon Hidan op zij springen voordat hij een trap in zijn maag had.
Kwaad keek hij naar Kakuzu. “ik dacht dat jou ‘GOD’ juist wilde dat je pijn leed, ach ja misschien heb ik het verkeerd begrepen.”
Kakuzu haalde zijn schouders op en liep verder. Hidan wou wat terug roepen maar op dat moment hoorde ze allebei een diep oorverdovend geluid. “AWWW MAN WTF IS DAT VOOR EEN GELUID !!!!!” “hou je bek, Hidan” Kakuzu liep richting de bosjes waar het geluid vandaan kwam. Zodra hij de struiken uit elkaar hield keken twee paar grote paarse ogen hem aan. ‘Een baby ?!’ Kakuzu keek even geschokt naar de huilende baby liggend in een mandje en gewikkeld in zwart dekentje. “WAT THE F*CKING HELL IS HET” Schreeuwde Hidan die nog steeds zijn handen op zijn oren hield. “Stel je niet aan wijf” Riep Kakuzu terug. Nog geen twee seconden later stond Hidan naast zijn partner. “Een f*cking baby ?!” Hidan keek er naar alsof hij er nog nooit één gezien had. En toen zei hij iets dat zelfs Kakuzu schokte. “Het is eigenlijk best wel schattig”. Hidan hurkte en kriebelde over de wang van het baby’tje. Gelijk stopte het met huilen en keek het omhoog naar de Jashist. “Awww kijk het kijkt naar mij.” Kakuzu draaide zijn ogen en liep weg. “Waar ga je naar toe !!” Kakuzu draaide zich om “terug naar de basis. Remember we hebben nog meer missies” “WAT wou je dat kind hier achter laten !! Straks gaat het dood!!!”
“En sinds wanneer kan jou dat wat schelen ?” “Sinds nu !!! Het is schattig kijk dan” Hidan tilde de baby op en hield het voor Kakuzu’s neus. De baby lachte en maakte grijphandjes naar Kakuzu. “awwww het is zo schattig !!! Kakuzu asjeblieft ik wil het houden” “NO WAY Hidan, Je hebt zelfs al mijn hulp nodig om alleen jezelf al te verzorgen. Laat staan ‘JIJ’ die een baby verzorgt. En nu gaan we terug naar de basis ,want anders is het straks donker.” “Nou en ik houd het toch (stomme ouwe zak)” Hidan had de baby opgetild en liep er meer voor Kakuzu richting de basis.
“Hey Hidan ?” Hidan draaide zich om naar Kakuzu. “Jah ?” “ik wil geen gezeik horen als je dat kind niet mag houden van Pein, Begrepen.” Hidan glimlachte. “Dus jij helpt me ??” “DAT IS NIET WAT IK ZEI” Langzaam groeide er een bult op Hidan’s hoofd. En samen liepen ze verder. Op naar de Akastsuki basis.



~Reacties bitte~
Tips zijn altijd welkom :)

Reageer (8)

  • Morgenster

    Arme baby.
    Hidan die voor een baby zorgt is gewoon te raar voor woorden.

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    ahhahaahhahaha het zou een verhaal van mij kunnen zijn xD. Ik heb ook ongeveer zulke humor, lolol :'D. Dit is leuwk <3

    1 decennium geleden
  • goshoKuzame

    ahahahaha XD Ik lach me helemaal slap xD

    dát plaatje heb ik een tijd terug ook gevonden was echt zo van: OMG -smeeeeeeeeeeellllttt- x')

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    xD Grappig xD

    (ben net begonnen met lezen)

    ps. DAt plaatje(H)_(H)

    1 decennium geleden
  • Nnnnnadine

    “Stel je niet aan wijf”

    ^hahahahaha beste zin evaaaaar xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen