Foto bij *10

10e hoofdstuk i hope you like it

ps: reacties zouden lief zijn dan weet ik of ik door moet gaan of niet en meer abbo's zouden ook leuk zijn :P

Het was ochtend en ik werd wakker door een geluid. Het klonk als een rijdende kar ofzoiets. Het kwam steeds dichter bij en ineens werd er op mijn deur geklopt. 'Bent u al wakker?' werd er gevraagd door een onbekende stem. Ik keek naast me waar mijn moeder had geslapen maar die was weg. 'Ja ik ben wakker' zei ik. De deur werd open gedaan en er reed een karretje naar binnen met allemaal eten erop. 'Goedemorgen ik ben jouw zuster. Als je op dat belletje drukt zal ik komen'. Ze wees op een rood knopje naast mijn bed. 'Ik ben Yvonne en jij moet Justin Bieber zijn?' Ze schudde mijn hand. 'Ja dat ben ik inderdaad' zei ik een beetje verbaasd. 'Het is belangrijk voor je dat je goed eet. Hoeveel boterhammen wil je?' 'Ik eet altijd cornflakes en drink altijd sinaasappelsap als ontbijt hebben jullie dat niet?' vroeg ik. De vrouw lachte 'nee dat hebben wij niet en het is nu belangrijk voor je dat je goed eet. Sinaasappelsap hebben we wel want dat is goed voor je'. Ik dacht na 'doe dan maar twee boterhammen en sinaasappelsap' zei ik een beetje lachend. Ik kreeg een dienblad op mijn schoot gezet en Yvonne deed mijn bed een beetje omhoog. Ik voelde me soms net een baby en daar werd ik helemaal gek van. 'Nou dan ga ik maar weer' zei Yvonne 'als er wat is je weet waar je op moet drukken. Je moeder komt zo terug die is even eten halen voor zichzelf beneden'. Yvonne reed met het karretje de gang weer op.

Ik was het zo zat dat liggen in dit stomme ziekenhuis bijna niets wetende van wat er nou precies aan de hand was en niet wetend wanneer ik weg mag of dat ik moet blijven. Hoeveel kans ik heb dat ik dood ga. Ik zat maar na te denken en te denken ik besloot maar eens aan mijn moeder te vragen of Jasmine een keertje mocht langskomen. 'Mam ik heb Jasmine gebeld mag ze volgende week komen? Want vandaag komen Chaz en Ryan toch?'. 'Ja vandaag komen Chaz en Ryan en dan mag volgende week Jasmine wel even langs komen hoor' zei mijn moeder lachend. Ik pakte mijn iphone en stuurde gelijk Jasmine een sms dat zo volgende week vrijdag mocht komen.

to: Jasmine

Heey schat kan je volgende week vrijdag langs komen. Dan mag ik weer bezoek. xxjes i love you ik voel me als ietsje beter.
Vrijwel meteen kreeg ik een smsje terug

from:Jasmine
Ja is Prima hoor dan kom ik langs. En wat fijn dat het al weer wat beter met je gaat. I love you too x.x.

Toen ineens kwam de dokter binnen. Hij schudde mij de hand en volgens mij was dat al de tiende keer ofzo. Elke keer als die man kwam dan schudde die me de hand. 'Goedemorgen voel je je al iets beter?' 'Ja het gaat beter mijn benauwdheid is iets minder' zei ik blij. 'Hij schreef alles op een papiertje. 'Vandaag gaan we een scan van je maken dan kunnen we precies zien wat er precies met je longen is. Je gaat dan op een bed in een lange koker en je moet een poosje stil liggen en dan mag je er weer uit' zei de dokter. Daar had ik wel eens van gehoord. 'We doen dat over een uurtje' zei dokter. Hij schudde mijn moeders hand zei ons gedag en liep weer weg.

Reageer (5)

  • biebersex

    leuk!!

    1 decennium geleden
  • xBoyfriend

    hij mag niet gek worden!!

    1 decennium geleden
  • Melissabiebs

    ahhhw verdeer<33

    1 decennium geleden
  • littlexwolf

    aaawh arm Biebertje word nog gek van in t ziekenhuis liggen :P
    verdeeeer (flower)

    1 decennium geleden
  • Yasmien

    Awhh (flower)

    SNEL VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen