Foto bij 1. The rumour

‘Oh my!’ riep ik verbaasd uit. ‘Serieus?’
‘Jep,’ antwoordde ze, ‘een nieuwe familie.’
‘Waarom zouden ze hierheen komen?’ vroeg ik bedachtzaam. Een nieuwe familie in Mondsworth. Nieuwe mensen op het Mondsworth College. Dat kan nog wel eens leuk worden. Maar ja, zo’n saai dorp, wie verhuist hier nou naartoe? De laatste verhuizing hierheen is al ongeveer negentien jaar geleden.
‘Hoe heten ze, Anne?’
‘De Cullens.’ antwoordde ze. Spontaan verslikte ik me in de appelsap die ik aan het drinken was. Ik hoef niet te drinken, maar ik moet toch de schijn ophouden en doen alsof ik mens ben.
‘De Cullens?’ vroeg ik ongelovig. Ik heb over ze gehoord. Soms komen er anderen langs, en dan hoor je wat er in de buitenwereld gebeurt.
‘Ja,’ antwoordde Anne twijfelig, ‘Ken je ze?’
‘Nee, ik dacht aan iemand die bijna dezelfde achternaam heeft,’ loog ik. Ik kon als mens heel slecht liegen, gelukkig heb ik daar nu geen last meer van. De Cullens dus. Ze komen naar Mondsworth. Van wat ik heb gehoord zijn ze een vredelievende maar gevaarlijke clan. Met een… huisdier.
‘Kom op, Syb, maak je niet druk,’ zei Anne. Maar ze weet niet hoe het zit. Ik heb namelijk gehoord dat een aantal van hen een gave hebben. Maar voor de gaven ben ik niet echt nerveus, ik heb er immers zelf ook een. Maar toch… Syban de einzelgänger-vampier met als buren een clan vampieren die ook nog eens erg gevaarlijk zijn als dat nodig is.
‘Wanneer komen ze?’
‘Over twee dagen.’

Eerste hoofdstukken zuigen altijd ;) Het wordt interessanter :)
Reacties? Kudo's?
(flower)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen