Let's Begin!

Slaperig open ik mijn ogen. 'Kyra sta op we komen nog te laat op het perron!'
'Ja............. Ik kom al' Met een grote gaap rekte ik me rustig uit en zat nog even op mijn gemak op me bed proberen verder wakker te worden.
'KYRA!!!! JE ZUSJE STAAT AL KLAAR, HET IS HAAR EERSTE JAAR DUS WE WILLEN GRAAG OP TIJD ZIJN!!!!'
'Ah...'
'SCHIET OP!!!!' Mijn moeder kan altijd zo lekker schreeuwen....
'Oi sis, hurry' zegt mijn broer. Ik kijk hem aan en gaap nog even. 'Mams wil niet dat Mayra voor haar eerste keer te laat komt, zoals bij ons'
'Ja, ja, begrijp het. Ik maak me al klaar. Zeg maar tegen mam dat we binnen 15 minuten in de auto zitten'
'Zal ik doen' zegt hij en loop de trap af. Beneden hoor ik mijn moeder gillen dat ik er veel langer over zal doen. Naah, ik ga nu naar mijn derde jaar op Zweinstein en ik daar heb ik echt wel wat geleerd.

-Kwartier later-
'Zijn we alsnog op tijd weggegaan' zegt mijn moeder.
'Ik zei toch dat me het lukte?' antwoord ik.
'Ja, maar als...' en ik laat het langs me gaan. I really don't care... Eigenlijk is mijn moeder niet mijn echte moeder. Wat mijn vader, broer en zusje mijn echte familie ook niet maken. Ik ben gevonden door deze tovenaarsfamilie toen ik net geen 1 jaar oud was. Ik werd in een huis gevonden van een tovenaar maar die is naar Azkaban gestuurd wegens moord en ik ben toen geadopteerd door deze familie en ik heb de naam Kyra Thunderglade gekregen.

'Nou snel door het hek door, we hebben nog een kwartier' zegt mijn moeder die toch nog haastig door loopt. 'Je weet hoe je het moet Mayra?'
'Ja mam' zegt Mayra.
'Goed dan gaan we samen, jullie komen snel na ons'
'Is goed' antwoorden mijn broer Nykle en ik in koor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen