Foto bij *~3~*

In het volgende hoofdstuk komt waarschijnlijk wat meer pit. XD

3.
Met een grote zwaai gooit Itachi de luier weg. Sasori zag de luier zijn richting opkomen en dook op het nippertje weg. FLATSCH !!! Iedereen was even stil bij het zien van tobi en de luier op zijn jas. “GATVERDAMME !!! ITACHI JIJ….ik bedoel, nou is Tobi is geraakt alweer” Tobi pruilde zijn lippen. Iedereen was in shock van tobi’s ware stem. Om van onderwerp te veranderen wees Tobi richting de baby. “Heeft tobi een broertje of een zusje ??” Iedereen zijn aandacht was weer bij de baby. “Het is een meisje, un !!, Ik heb een zusje” Deidara spong twee keer op en neer en lachte. Ondertussen haalde tobi de luier van zich af om vervolgens kokhalzend richting de W.C te rennen. “Ze stinkt” Zetsu’s zwarte kant sprak. “Dat is logisch het is een baby, baby’s moet je verschonen” sprak de witte kant terug.
“Asjeblieft Hidan, ga je gang, ik hoop dat je luiers hebt en dat soort dingen” Itachi stapte opzij en begon richting de deur te lopen. ‘Ze is zo schattig, ik hoop zo erg dat we haar mogen houden van Pein’ Itachi keek nog even naar de baby en liep vervolgens naar zijn en Kisame’s kamer. “Itachi ?!” itachi draaide zich om nog net voor hij zijn kamer binnen stapte. Tobi stond aan het eind van de gang met zijn Akatsuki jas in zijn handen. “Hoe werkt de wasmachine ?” de jongen schudde zijn hoofd en hielp Tobi met de was. Samen stonden ze de was te doen in het washok. “Tobi, mogen we de baby houden van Pein ?” “Ja, ik weet wel zeker dat het mag” Tobi glimlachte ook al was het niet zichtbaar.

“Hidan, un, Heb je wel luiers en kleren voor haar ??? En hoe gaan we haar eigenlijk noemen??” De blonde jongen stond naast de Jashist. Iedereen was inmiddels al weer bezig met zijn eigen dingen. Hidan lachte even ongemakkelijk. “WAT !!! Je hebt helemaal niks. !!??” “Hoe de f*ck moet ik nou weten wat een baby nodig heeft” “Jij wou het meenemen. Ik zei nog dat het geen goed idee was maar je bleef weer doordrammen. (zoals gewoonlijk)” mompelde Kakuzu vanaf de bank. “Had je wat of zo f*cking ouwe zak ??!!” Hidan staarde pissig naar het achterhoofd van zijn partner.
Plots stond Sasori naast hun. “Ik kan misschien wel iets leuks voor haar maken ?”
“Ja Sosori no danna !? Kan je dat doen. Zo’n schattig jurkje met strikjes en ribbeltjes” Deidara sprak nu meer in zich zelf dan dat hij het tegen de andere had. Bij beide Hidan en Sasori ontstond er nu een grote zweetdruppel. Totdat er luid gekuch was te horen achter hun. Iedereen werd dood stil.


Reacties asjeblieft.
Volgens mij is dit deel niet zo geslaagd -_- Asjeblieft vertel eerlijk wat jullie er van vinden.
Tips zijn natuurlijk altijd welkom :)

Reageer (8)

  • Morgenster

    Dan wordt pein woedend en uiteindelijk houden ze haar toch

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    Ik vind um geslaagd genoeg :).

    1 decennium geleden
  • xxMrsMalikk

    wuahuaahauh :P echt grappig :P

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    xD Hidan wewet ook niks xD

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    whhaha guweldich!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen