Foto bij Part 1: Chapter 1

Part 1:
You can run,
You can hide,
but you can't Change the tide.

Ruben point of view.
“Hee man, Waar blijven ze nou?” Ik laat me zuchtend tegen een hekje leunen en kijk om me heen, op zoek naar Steve en Sun. “Ze hadden er allang moeten zijn!” zegt Leon geïrriteerd.
Zelf ken ik ze niet, maar ik heb foto’s van ze gezien, dus ik weet hoe ze eruit zien. Ik vraag me af hoe ze zijn? Verlegen? Stoer? Brutaal? Ik weet het niet. Ik kijk naar het einde van de straat en zie twee jongens op ons af lopen. “Daar zul je ze hebben!” Roept Leon en samen lopen we op ze af.”Hee guys.” Leon en Steve doen een handdruk en begroet dan Sun met een schouderklop. Ik geef beide een schouderklop en glimlach.”Nou kom op we gaan naar binnen!” “Ja ik betaal wel hoor” Lacht Sun. Samen lopen we naar het hokje en kopen kaartjes. De man lacht eng en geeft de kaartjes. “Gadsie wat een engerd.” Mompelt Steve.

Ik ren meteen naar het spookhuis, Steve en Sun rennen lachend achter me aan. Leon blijft staan en kijkt ons twijfelend aan. Ik loop terug naar hem toe en geef hem een schouderklopje. “Kom op broertje, het word lachen!” twijfelend loopt hij met me mee. Er is geen rij dus we kunnen zo doorlopen. Ik geef 4 kaartjes aan de man van het spookhuis en ren dan achter de anderen aan. Ik kijk nieuwsgierig om me heen. Ik slaak een kreet als Sun me een duw geeft. Sun schiet in de lach. “Waar ben ik aan begonnen.” Mompeld Leon en kijkt bang om zich heen. Ik sla mijn arm om zijn schouder. “Kom op, je bent toch een vent!?” Lach ik. Ik kijk hem glimlachend aan en trek hem dan met me mee.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen