Sorry allemaal maar ik heb het zo druk met school maar nu heb ik vakantie (+ ben ziek) dus kan ik schrijven. Misschien komt er vanavond nog wel een deeljte :)

Vanavond gaan Cristiano en ik samen uit eten omdat ik volgende week uitgerekend ben. Ja, de tijd vliegt als je plezier hebt. Gelukkig hebben Cristiano en ik nog wel een paar van die zwangerschapstherapie lessen kunnen volgen en hij weet hij nu iets meer maar toch blijft hij zenuwachtig en denken dat ik breek. ‘Ben je klaar schat?’ Cristiano komt de kamer binnen en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik knik. Seth is al bij Cristiano’s moeder gebracht door Cris. Cristiano is al weer naar beneden, ik pak snel mijn tas en loop snel naar hem toe. ‘Klaar.’ Zeg ik en we vertrekken.

Hand in hand lopen we naar het restaurant. Binnen worden we gelijk naar onze plaats gebracht. Cristiano loopt voorop en schuift de stoel naar achter. ‘Alstublieft mevrouw.’ Zegt hij met een deftig accent. ‘Dankje schat.’ We nemen plaats en bestellen alvast iets. ‘En ben je er klaar voor?’ vraag ik aan Cris. Hij knikt. ‘Voor zover je klaar kan zijn wel denk ik.’ Hij kijkt mij aan met zijn oogverblindende glimlach. ‘Het is al bijna. Ik ben bang dat we vergeten zijn iets te doen.’ Zeg ik. ‘We hebben alles gedaan hoor. Kamer is klaar, we hebben kleding, schoongemaakt, tas klaar staan voor het ziekenhuis. Alles is gedaan, geloof me schat.’ ‘Jij bent een schat.’ Zeg ik terwijl ik zijn hand beetpak.

Als we klaar zijn met eten gaan we weer naar huis. Seth zou bij zijn oma blijven slapen dus zijn we vanavond gezellig met zijn tweeën. Thuis loop ik gelijk naar boven om mijn jurk om te wisselen voor iets comfortabeler. Ik kan het niet laten om nog een keer naar het kamertje te kijken. Ik doe de deur open en het licht aan. Ik kan niet wachten tot de baby hier is. De kamer is best simpel omdat we niet weten of we een meisje of een jongen krijgen. We zullen vast nog wel spullen kopen om het gezellig te maken als het eenmaal geboren is. Eigenlijk zijn de kleertjes ook best saai maar we zullen er genoeg krijgen. Als we alleen al van familie en vrienden krijgen hebben we er genoeg maar tussen de fanmail zullen er ook wil zitten, van mensen die wel blij voor ons zijn in plaats van mij weg willen hebben. ‘Ik kan niet wachten schat.’ Geschrokken draai ik me om. ‘Ik ook niet.’ Zeg ik en loop naar Cris toe. Ik knuffel hem en geef hem een kus. ‘Hmm.. ik hou van je.’ Zeg ik en ik druk mijn lippen weer op die van hem. ‘Ik ook van jou.’


Ik hou van reacties(A)

Reageer (4)

  • emmatj

    moooooi!!!! snel verder!!

    1 decennium geleden
  • LeaMichele

    BAM, en dan breken haar vliezen :')
    KUDOOOOO, wel meer schrijven hoor (aa'')
    Snel verder
    <3

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhh:D

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • PinkFan55

    i love it snel de volgende ?(A)(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen