Foto bij Rachels Story # 7

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • StylesSquad

    hmm, zou ik wel een reacti posten aangezien je me toch niet meer lief vind? (aa) xd
    Achja, ik ben wél lief & daarom post ik iets.
    Jij moet snel verder
    && IK WIL DIE FOTOOO TERUG YOU KNOW :o
    I miss it :(
    but but but, GA SNEL VERDER JIJ.
    Anders donderdag (aa) PAF mhahah xd
    iloveyou (: <3'

    1 decennium geleden
  • gracieux

    dude je krijgt morgen een fatsoenlijke reactie maar ben echt kapot. You know (:
    X ps; ik vind je verhaal nog steeds geweldig!

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ik heb dit alles in een keer gelezen. Met een stel wegzwijmelen liefdesliedjes. En ik moet zeggen, dat was een prima combinatie. Wat is dit toch een juweel van een verhaal. Ik voel de pijn en verwarring van Rachel. Maar ook het verdriet van Embry. En dan nog de warmte van Jacob. Het is werkelijk waar prachtig. Hier moet je niet mee stoppen. Dat zou echt zonde zijn!

    <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Voor mij geeft het niet dat je een dagje te laat was, ik was toch te moe om voor de pc te kruipen, haha. Nu ja, om toch maar eens verder te gaan met wat je horen wilt: Je verhaal is nog steeds awesome. Ik vind het leuker en leuker om te lezen, want zoals ik al had verteld stond ik niet echt te springen om een Twilight verhaal te lezen (maar ik gaf het toch een kans en nu ben ik daar heel blij om).
    Ik vind Rebecca echt zo lief, ze helpt Rachel echt en ik zou haar ook willen als grote zus (A). Jacob vind ik nog steeds awesome, maar ja, dat was al zo van in het hele begin, (nerd). Hij zou ook wel familie van me mogen zijn hoor, want ze zijn alletwee zo lief en aardig en dat vind ik echt leuk. Tjah, ik vind het nog steeds erg voor Rachel, Paul and Embry ... dat inprenten lijkt me zo shitty! Waarom moest dat nou gebeuren! Want Embry was zo leuk in 't begin en nu doet hij zo ... irritant, maar ja, het is wel logisch. Het is wel leuk om Paul en Rachel dichter bij elkaar te zien groeien maar ik blijf me /waarschijnlijk net zoals Rachel/ schuldig voelen voor Embry want het is net alsof ze hem bedriegt, hoewel het uit is en ze er zelf niet aan kan doen. Heel ingewikkeld allemaal.
    Even een vraagje, want het is echt al lang geleden dat ik de Twilight boeken nog las en ik heb niet genoeg interesse om het op te zoeken /sorry/ dus eh, bij dat inprenten, word het meisje dan ook verliefd? Want ik dacht eigelijk dat het alleen maar de jongen was en dat hij zich dan een beetje als de superboyfriend voordeed (omdat hij hen niets kan weigeren) en daarom het meisje verliefd werd ... of is het echt 'magie' magie? Hmm, nu ik er over nadenk, heb ik er geen flauw idee van.
    Oh my , ik had niet verwacht om zo'n lange reactie te schrijven, maar here you have it! En ik kan al niet meer wachten tot friday ... brr, dat doet me denken aan Rebecca Black's friday ... holy fuck! Rebecca Black ... shit, ik was er nog niet opgekomen dat die twee dezelfde naam hebben. Nou, geef mij maar de lieve Rebecca van jouw verhaal =) /En als je Jacob ook wilt doneren, you know where I live :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen