Foto bij Rachels Story # 11

Jullie hebben geluk, ik ben sinds woensdag bezig met mijn examens / proefwerken tem 22 juni. En daarom ben ik iets minder op Q, maar jullie hebben dus geluk omdat ik vrijdag sowieso op Q kom en dus iets kan uploaden. En aangezien ik heel de story al geschreven heb kan het niet zijn dat ik geen deeltje meer heb ^^
Nou ja, veel leesplezier en ik hou van reacties ^^

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Unusual

    Iedere keer verbaas ik me weer over hoe vlot dit geschreven is. Ik weet dat je een hele groei qua schrijven hebt doorgemaakt. En dat is echt super! Je schrijft zo echt, zo puur. Het is alsof de lezer zelf Rachel is. En alles meemaakt wat zij meemaakt. Je gaat van de mensen houden waar zij van houdt. En wordt verdrietig om waar zij verdrietig om wordt. Echt prachtig gedaan!

    <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Nog een keertje heel veel succes met je examens! Ja, het is gemakkelijk om up te loaden als je al een paar delen op voorhand hebt geschreven.
    Oh trouwens, wat een exra lang deel! (vind ik persoonlijk, of misschien komt het opdat je maar 2 blokjes hebt gemaakt, idk). Maar het is wel gigantisch schattig. Oh, Paul is het ideale vriendje voor Rachel ... maar stiekem is het wel erg voor Embry. En ik vind het eigelijk ook best snel gaan, maar niet in de negatieve zin hoor.
    En oh my, dat van die dromen was eigelijk wel geniaal gevonden. Is dat in het boek echt zo? Want anders was ik dat vergeten, maar als je het zelf verzonnen hebt vind ik het echt heel goed van je, want het lijkt best logisch.
    Het is nogal moeilijk om alleen te kussen. Ik hou van jouw humor! God, net als in L.O.V.E is de humor geniaal. En ik ben fan van de aan geheugenverlies lijdende Jacob (die wel cute zou zijn met die Hannah) en van Seth, die godgeklaagd is met z'n vrienden.
    Snel verder =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen