Foto bij Rachels Story # 12

Nog vier examentjes en ik ben er vanaf (En nee, ik zit niet in mijn laatste jaar. In België heb je in elk jaar van het middelbaar examens, of nou ja proefwerken. Het zijn dus synoniemen ^^). Maandag heb ik chemie & informatica, dinsdag Engels en woensdag geschiedenis. Easy met andere woorden =D Wish me good luck

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Unusual

    Misschien is Rachel zelf ook wel ingeprent? Als ik Rachel was zou ik ook op beide jongens verliefd zijn. o nee, houden van. Ze zijn beide knap, gespierd, lief en ook nog ergens een tikkeltje gevaarlijk. Geweldige combinatie toch?
    Maar dat ze in een soort van tweestrijd zit is wel heel erg vervelend. Ze houdt van beide jongens, maar wil ze beide geen pijn doen. En toch moet ze 1 pijn. doen. Verschrikkelijk en hartverscheurend.
    Wat verschrikkelijk dat je dat zo schrijft. Ik voel met alle drie verschrikkelijk mee! Je bent echt gemeen. Kunnen ze niet alle drie bij elkaar komen? Dat is toch verschrikkelijk romantisch?!

    Ik kijk er nu al tegenop dat ik deze serie niet meer iedere week kan en mag lezen. Dus alsjeblieft, maak een vervolg van deze serie!

    <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Heel veel geluk met je examens! Ik moet nog vier mondelinge, en dan ben ik er ook van af. Ik vind het nog steeds erg voor Jacob dat Bella toch voor Edward heeft gekozen, ik ben het niet eens met Stephenie. Nu ja, Rachel & Paul vind ik wel een leuk koppel ... maar ik zit toch nog steeds in met Embry. And Jezus, wat hebben die jongens toch met eten ? Verschrikkelijk, ik wed dat je in bijna elk deel hen al over eten hebt horen zeuren x'). Nu ja, het geeft niet hoor, integendeel.
    Snel verder =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen