Foto bij Rachels Story # 15

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Unusual

    Ik heb zo'n medelijden met Embry. Die jongen is zo goed en zo lief. Maar die verrekte Paul moet er tussen komen. Ik ben echt team Embry:Y) Ik spring het verhaal wel in en ga hem troosten. Ik ben tenslotte ook een Rachel x'D
    Ik vind het heel erg lief dat je op mijn berichtje reageert en dat je het leuk vind om mijn reacties te lezen. Ik doe er iedere keer weer mijn best voor je op (: Gewoon omdat je het verdient. Omdat dit een story is die zo echt en puur beschreven is. Omdat je mee kan leven met de karakters. En dat zie je steeds minder.

    <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Ik heb echt zo'n medelijden met Embry, it's not fair. Echt, dat imprenten (of was het nu inprenten ... nu ja, je snapt het wel) vind ik echt shit nu. Terwijl ik me er in de boeken nooit aan gestoord heb. Dus wees maar trots, jij hebt ervoor gezorgd (ook al is het niet echt een positieve iets, het is dus een raar compliment).
    Ik snap trouwens die uitleg totaal niet, maar het is dan ook vakantie .. y'know, ik vond het lief van Leah dat ze hem soortwat trooste. Je snap wel wat ik bedoel ;).
    Bluh, Embry doet echt idioot op het einde. en hé, kan ze hem dan niet met der gips slaan ... nee, ook geen goed idee, vrees ik (A).
    Dat beste vrienden was trouwens zo cute!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen