Foto bij Rachels Story # 16

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Unusual

    En we hebben een geboorte van een schattig kindje! Als Rachel maar niet zwanger raakt. Dan is Embry helemaal down, misschien gaat ie dan wel weg O.o
    Wat ik zo goed vind, is dat je de humor die onze enige Twilight schrijfster bij de jongens van La Push heeft weten te vangen, bij jou gewoon precies op hetzelfde niveau doorgaat. Precies zoals zij hun humor beschreef, zo doe jij dat ook. Dat vind ik zo super knap van je!
    Maar ik hou ook van het verhaal omdat de gedachten die Rachel heeft, zo levensecht zijn. Net alsof je haar zelf bent, of haar kent. Gewoon prachtig!
    <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Ik denk dat ik nu al in elke reactie gezegd heb dat ik met iemand medelijden heb. Jezus, wat een dramaverhaal x'). Dat is iets positief, want I love drama. In dit deel heb ik weer eens medelijden met Embry. Ik hoop eigelijk dat hij snel ingeprent wordt, zodat hij er zich overheen kan zetten. Misschien zal het dan van Rachel ook lukken. Maar er zitten dan ook weer grappige of gelukkige stukjes in, die alles in evenwicht houden. Hier is dat natuurlijk de bevalling van Emily.
    En hoe ga je het noemen Het? De meeste kinderen hebben wel een geslacht hoor ...
    Maar tis al goed, ik vergeef het je (A).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen