Foto bij Rachels Story # 17

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Unusual

    Oooo, Meer kan ik nu niet uitbrengen. Wat schattig!

    En Kim, dat ze zo boem, midden op straat tegen een paaltje aanloopt. Hoe geniaal! En Jacob met zijn stropdas, ik zou hem graag willen helpen^^
    Ik ben echt heel erg inspiratieloos, maar dat ga ik voor je goedmaken; jij mag als eerste een stukje gaan lezen van mijn nieuwe verhaal ^^ Hoop dat dat het goedmaakt?

    Super story, super schrijfster, geweldige meid! <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Wat een leuk deel =) Ik was gisteren al helemaal in de war, ik dacht dat ik op een of andere manier je berichtje mss had verwijderd ofzo en dat er daarom geen nieuw deel was. Nu ja, ik vind h'm heel leuk. Rachel haar kleedje ziet er mooi uit, hoewel ik het niet zo voor roze heb, maar het is een mooie kleur roze. Nu voel ik me weird, haha. Sorry voor dit korte en redelijk inspiratieloze bericht, maar ik heb echt geen idee meer wat je nog zou willen horen. Ik heb niet echt kritiek en ook geen tips ... maar natuurlijk wel veel complimenten (krul). Ik kan niet wachten tot volgende week vrijdag/of mss zaterdag (nerd).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen