Foto bij Rachels Story # 18

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Unusual

    O, en dank je dat je mijn profiel leuk vind ^^

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Een weekend naar Rome. Wat heerlijk! En dat Jacob haar maar 20 minuten voor haar koffer geeft kan gewoon niet! Een vrouw heeft daar minimaal 2 dagen voor nodig.
    Ik vind het goed dat Rachel en Embry weer met elkaar omgaan. Zoals vrienden. Zo hoort het ook!
    Wederom een fantastisch hoofdstuk in dit fantastische verhaal. Je weer dat ik fan ben van je verhaal, en als je weer eens een nieuwe serie maakt, ben ik daar ook zeker fan van!
    <3

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Stiekem wed ik dat jij het ook niet kan hebben als mensen je plagen over het feit dat je klein bent :P (Klein maar cute (A)). Paul is echt schattig als hij slaapt, haha. Het voelt nog steeds alsof Rachel tussen Paul en Embry zit, hoewel het eigelijk niet zo is. Toch heb ik dus dat gevoel, and I don't like it. Quil vind ik grappig en ook een beetje veel irritant. What the fuck, ik wil mee naar Rome *zoekt zonnebril* Ik ben er al klaar voor (kleine dreiging dat je snel verder moet doen)
    Even een vraagje, hoe lang duurt dit verhaal nog? Oh, dat klinkt echt alsof ik het beu gelezen ben, maar dat is helemaal niet. Ik dacht gewoon dat er maar in de twintig delen waren (kan ook zijn dat ik me helemaal vergis) en dus zou het al bijna over zijn ... that makes me sad. Toch snel verder, (krul).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen