Foto bij Rachels Story # 20

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • StylesSquad

    In tegenstelling tot Unusual & Monkeyslut ben ik totally team Embry :3 Dunno why, but I like him :3
    && Ya happy ? Ik ben er terug bij, heb de delen die ik nog niet gelezen had, nu terug gelezen ;D I'm amazing, I know (aa) #JustKidding.
    but but, snél verder ;D <3 x

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Zoals Unusual al zegt, soms wil ik echt dat Rachel weer naar Embry vliegt en soms vind ik haar dan weer zo leuk bij Paul. Ik kan ook echt geen team meer kiezen! Claire is trouwens echt schattig.
    I can't wait till next friday.

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Wat zijn Embry en Rachel toch lief samen. De ene keer ben ik helemaal voor Rachel en Paul, de andere keer ben ik 100% Rachel en Embry. Ik weet het niet meer. Of je moet ze allebei heel erg gemeen maken, of 1 weg laten gaan. Anders weet ik niet meer voor wie ik ben x'D

    Het is weer zo mooi en lief geschreven. Je zou het het liefst met handschoentjes vast willen pakken, Heel voorzichtig en dan in een glazen kastje neerzetten zodat je er altijd naar kan kijken. Zo mooi is het. Echt waar Laura, je hebt ongelooflijk veel talent!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen