Op een dag zat Marije zich op school te vervelen, en beet op een potlood. Het is geen wonder dat ze zich verveelde, ze had namelijk Frans, van die vreselijke leraar meneer Postmus. Hij was maar tijdelijk een leraar, want die andere lerares was met zwangerschapsverlof. En nee, ik ga je nu niet uit leggen waar kindjes vandaan komen.
Back to the point.
Marije verveelde zich dus. Was er maar een manier om hier aan te ontsnappen, dacht ze. Ze keek naar buiten, en zag daar een pinguïn in een Winnie de Pooh kostuum rond rennen. Ze stelde zichzelf de Pinguïn voor met een geweer. Nah, waarschijnlijk zou die leraar dat nog saai maken.
Ze dacht diep na, en zag het toen in. Ja.. Ze ging vannacht een weerwolf zoeken, en die op de leraar afsturen! Ze zocht haar schoolboekje, en keek er in. Ja hoor, het adres van de leraar stond er gewoon in! Dit zou een makkie worden.
Kwaadaardig grinnikt ze, en hoort de bel. Vlug ruimt ze alles op, en verlaat een klas lokaal. Dit zou nog eens leuk gaan worden.

Die nacht liep Marije in het bos, en keek om zich heen. Ze hoorde wat geluid, en rende er op af. Ze zag een vampier die een mens aan het leeg zuigen was. 'Aah, kom op! Ik vraag alleen maar om een weerwolf!' zuchtte ze, en ze liep weer verder. De vampier keek haar verbaasd na, maar kon zijn honger voor bloed niet meer inhouden, dus dronk al snel weer verder.
Marije hoorde gehuil, en keek naar een berg. Ze zag op de top een wolf staan, en rende er heen. Maar een superconditie had Marije niet, dus ze gaf het al vrij snel op. Ze begon te strompelen.
Uiteindelijk was Marije op de top, terwijl ze nog geen spoor van de weerwolf had gezien. Ze was alleen maar een tijdmachine, een berggeit, en vreemd genoeg een wc tegen gekomen. Oh, en trouwens.. Als iemand vraagt waarom de WC gebruikt is, Marije is onschuldig.
Ze keek om zich heen, en zag de weerwolf in een hoekje zitten. Snel rende ze er op af met alle kracht die ze nog had, en gaf hem het adres.

De volgende morgen viel Frans uit, en die dag daarna ook. Het was Marije gelukt, ze was van de verschrikking genaamd Frans af! De invallers daarna verdwenen zo vaak, dat ze Frans hebben afgeschaft..

Marije is nergens voor verantwoordelijk, en ook niet voor de trauma's die de terugkomers hebben gehad.

Reageer (5)

  • Morgenster

    Geniaal droogheid zelvexD

    1 decennium geleden
  • xNyandaful

    Omg droogheid xD
    Luv it~!(L)

    *Ik haat Frans :$

    1 decennium geleden
  • Eona

    (cool)

    1 decennium geleden
  • SasoriDoll

    Ik hou van je verhaal!!! O_O

    1 decennium geleden
  • SkyWriter

    O.o DIT IS GENIAAL! Een berggeit?? x'D Echt de droogheid zelve.
    Snel verder <33
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen