O14.
Valentijnsdag. Veertien februari. De dag die ik het meeste haat. Why ? Simply, ieder jaar stuurde ik Justin een cadeautje met als smoes dat het vriendschappelijk was. Maar voor mij, voor mij was het natuurlijk helemaal niet vriendschappelijk. Justin stuurde mij ook altijd een cadeautje, maar dat was natuurlijk wel vriendschappelijk. Stiekem, heel stiekem hoopte ik altijd dat het niet zo was, dat hij ook van mij hield. Maar dat was echter niet waar. Nooit geweest, en zal ook nooit zo zijn. Achter af is het beter zo. Ik werd ruw uit mijn gedachten gehaalt door de deur die openvloog. Er kwamen 2 mensen van de leerlingenraad naar binnenlopen met rozen in hun handen. Kreeg ik maar ooit zo'n roos. Oke, ik had er al wel gekregen de afgelopen jaren, maar nooit van de gene waarvan ik ze wilde krijgen. Justin dus. "CHLOE!" Zei Caitlin terweil ze met haar hand voor mijn ogen zwaaide. "Ga je roos halen gek!" Ik knikte en stond op. Ik liep naar de 2 mensen met rozen en ze gaven er een aan mij. Toen ik weer terug op mijn plek zat begon ik het kaartje telezen. 'Lieve Chloe, your so special for me. Wilde je vanmiddag even langkomen rond 4 uur ? xChaz.' "Ahw, zo lief." Mompelde ik. Caitlin trok de roos uit mijn hand en begon het kaartje die eraan hing telezen. "So sweet!" Riep ze hieper door de klas waardoor ze een boze blik van de leraar kreeg. "Your so in love with eachother." Fluisterde ze. Automatisch kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Ik hoopte dat het snel 4 uur was.

Het was 5 voor 4 toen ik voor Chaz deur stond. Ik bekeek mezelf even in de ruit van de voordeur en zag dat mijn wangen iets wat rood waren. Ik haalde even diep adem en drukte toen aarzelend op de bel. Niet veel later deed Chaz de deur open, begroette me met een kus op mijn wang en een knuffel en liet me toen naar binnen. Ik trok mijn jas uit en hing die aan de kapstok. "Kom." Mompelde Chaz terweil hij me de woonkamer in trok. Buiten was het niet echt donker maar in de woonkamer was het toch een beetje schemer. Op de tafel stonden rode kaarsjes in de vorm van een hartje en op de bank lagen hartvormige kussens. Even maakte mijn hart een sprongetje. Ik ging op de bank zitten. "Wil je wat drinken ?" Vroeg Chaz toen maar. Ik schudde mijn hoofd. "Nee dankje." Mompelde ik. Chaz ging langs me op de bank zitten. "Film kijken ?" Vroeg Chaz. "Is goed." Antwoorde ik. "Valentine's day ?" Ik knikte. Chaz stopte de dvd in de dvdspeler en ging weer langs mij op de bank zitten. Ik nestelde me tegen Chaz aan die een arm om mij heen sloeg. Hij had zo zijn best gedaan, wat een schatje. Toen we ongeveer op de helft waren zette Chaz de film op pauze. "Popcorn, chips, cola ?" Vroeg hij en ik knikte. Chaz stond op van de bank en wilde naar de keuken toelopen. "Chaz.." Begon ik. "Ik help wel." Mompelde ik toen ik ook opstond van de bank. Ik deed de hartvormige chips in een hartvormig schaaltje. Alles was hartvormig, zo lief! Behalve de popcorn dan, natuurlijk. We liepen weer terug naar de woonkamer en startte de film. "Taylor Lautner en Taylor Swift zijn zo lief samen!" Zei ik na een tijde. "Maar wij zijn liever." Mompelde Chaz. "Wij ?" Vroeg ik. Chaz' wangen werden lichtroze van kleur. "Ahw." Mompelde ik terweil ik mijn armen om Chaz heen sloeg en ik hem knuffelde. "Ik vind je leuk, Chloe." Mompelde hij. "Ik jou ook, Chaz."Nee ik bedoel echt leuk. Meer als beste vrienden." "Weet ik, ik ook." "Echt ?"Vroeg hij vol ongeloof ? Ik knikt. Chaz drukte een kus op mijn mondhoek. Zijn ogen keken me doordringent aan. Wat was hij toch lief. Chaz' hoofd kwam dichterbij en voor ik het doorhad drukte hij zijn lippen al op de mijne. <3

I'm so sorry!
Ohmy, ik heb echt lang niet meer gepost!
Ik heb verschillende keren geprobeert om teschrijven,
maar steeds kreeg ik het niet mooi op papier, zegmaar.
Hebben jullie dat ook wel eens ?
Dat het perfect in je hoofd zit, maar dat je het gewoon niet mooi opgeschreven krijgt ?
Nou, dat had ik dus.
Anyway, beetje laat;
maar ik hoop dat jullie allemaal een geweldige valentijn hebben gehad!
Morgen ga ik naar Heesch dus ik weet niet of ik nog een deeltje kan schrijven. Vrijdag heb ik een verjaardag en zaterdag ga ik naar voetbal en daarna uiteten met de familie.
Dus ik kan niks beloven, sorry.
Anyway, ik ga stoppen met dit belachelijk lange stukje anders is hij straks groter dan het hoofdstukje zelf. ;O
Btw, als jullie dit nog lezen dan vind ik het knap,
ik was allang gestopt, denk ik.
Oke, genoeg gezeurd.
So, leave a comment ? (flower
)

Reageer (6)

  • xXNoNameXx

    Je hebt een nieuw abo!!
    Jezus, wat een geniaal verhaal!

    1 decennium geleden
  • Wiara

    haha alles is 'hartvormig' wahaha geniaaaal! xd
    snel verderr(yeah)

    1 decennium geleden
  • saarx

    (flower) geweldig love it <3 alhoewel ze stiekem wel met Justin moet gaan (A)

    1 decennium geleden
  • Melissabiebs

    het is miss wel een tijdje geleden dat je hebt gepost maar je post tenminste nog :)

    (flower)

    1 decennium geleden
  • Gavroche

    Ik heb dat ook wel is! Nu dus, heel irritant!
    Maar toch heb je het mooi gedaan hoor!
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen