Ik verveel me, en dus ga ik maar schrijven :Y)
Bedenk wel even dat Dora enorm in de war is voordat jullie gaan zeggen dat ze dom bezig is, en geloof me, ze zal daar ook genoeg problemen mee krijgen. Meer zeg ik niet (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Square

    Ik ben het met Neutron eens. ^^
    En ik snap wel dat Dora in de war is, maar dat zijn Thijs en Eva tenslotte ook. Maarja, haar situatie is waarschijnlijk toch wel wat exremer.

    En nou weet ik niet meer wat ik moet zeggen. :'D

    O, ik weet wel weer wat. Dit is echt een geweldig verhaal, en één van mijn lievelingsverhalen op Quizlet. Dat had ik volgens mij nog nooit gezegd, maar nu wel. :'D
    En eigenlijk is het ook een van de weinige verhalen die én heel goed zijn, én door blijven gaan na de eerste twintig hoofdstukken. Want de meeste stoppen dan, en dat is niet leuk. ><

    Maar jij mag niet stoppen, hoewel je al lang voorbij hoofdstuk 20 bent. Je moet snel verder, want ik wil weten of ze Dora vinden en hoe het met haar gaat. (:

    1 decennium geleden
  • Wynter

    D:
    Thijs moet uit zijn shock komen, en Eva omhelzen en knuffelen en schattig zijn (: Dan komen ze er wel uit, liefde is hun wapen.
    Snel verder schrijven! :'D

    1 decennium geleden
  • MysticalRose

    verdeeeeeeeeeeeeeeer :9~

    1 decennium geleden
  • Shadowlife

    verrderrrrrr!!!!_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen