Sorry voor het absurt lange wachten! maar ik ben wel aan het schrijven geweest heb ze alleen niet online gezet (A) dus bij deze:

Eden POV (5 dagen later.).

Ik ben aan de slag gegaan geprobeerd om mijn krachten te ontwikkelen. De grote baas was opgehouden en zou nu over 2 dagen komen. Gelukkig maar meer tijd om te werken. Ik ben nu al een heel eind. Ik kan meerdere dingen en heb uitgevonden wat die woorden zijn die ik hoor bij mensen. Het zijn hun diepste geheimen. En ik kan nog iets als ik me heel erg concentreer op iemand kan ik soort van in zijn lichaam kruipen. Hem mijn gedachten laten horen hem laten zeggen wat ik wil en als ik nog iets meer oefen ook zijn lichaam echt besturen.
(de volgende dag)
Ik heb me de poten onder mijn lijf uit gewerkt maar het lukt nu ik kan iemands lichaam besturen. Maar voor ik ga uitbreken ga ik proberen of ik Jasper kan bereiken. Ik concentreer me op hem. En na even lukte het me. Hij was op zijn kamer iets aan het doen. 'Jasper?' Hij begint wild om zich heen te kijken. 'rustig maar ik zit in je hoofd. Je moet me helpen ze houden me gevangen. Ik zit in een dorpje dat heet: Castelnau de Montmiral in Frankrijk.'

Reageer (3)

  • HpsuperfanxX

    omg daar ben ik geweest XD das een supermooi stadje :P kben alleen niet in het kasteel geweest xd


    SUPERRR <3 XX

    1 decennium geleden
  • JckSparrow

    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden
  • JayDick

    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen