laatste voor nu!

Jasper POV

Het is nu tijd om te gaan. Om haar eindelijk normaal te laten leven. Dat zal ze vast wel beter vinden. Ik heb alles wat ik nodig heb in een tas gedaan. Veel is het niet maar dat maakt niet uit. Ik loop naar de kamer waar Eden ligt. Ze ligt er nu zo vredig bij. Ze is nog bewusteloos. Alice heeft voorspelt dat ze morgen wakker word. Dus ik moet vandaag wel gaan.

Edward POV

Wat heeft hij? Hij kan toch serieus niet denken dat ze hem niet zou missen? Dat het haar niets zou doen. Dat ze zelfs gelukkiger zou zijn. Ik heb gezien hoe ze was toen hij weg was. Ze was net een geest. Ze at wel en ze dronk wel maar ze was alleen maar een geest. We moeten een manier zien te bedenken dat hij nog 1 dag hier blijft zodat hij haar kan zien als ze wakker is. Zodat hij kan zien wat wij allemaal al weten, dat ze heel veel van hem houd. En ik heb al een idee hoe we het gaan doen. Nu nog met het gezin overleggen.

‘Jazz! Jazz! Wacht! Dit moet je zien!’ roept Alice naar Jasper. ‘wat?’ vraagt Jasper met een diepe zucht. ‘Kom maar gewoon mee.’ Zegt Alice ‘Alice’ zucht jasper weer ‘hier heb ik geen tijd voor’ ‘kom nou maar.’ Zegt ze en geeft mij een knipoog als ze voorbij loopt.

Alice POV.

Edward heeft een plan bedacht om Jasper op te houden. En daar zijn we nu dus mee bezig. ‘kijk’ zeg ik als we in Carlilse’s kantoor aankomen ‘dat boek daar, pak het eens. Ik ben niet groot genoeg.’ ‘Alice ik heb echt geen tijd voor domme boeken!.’ Zegt hij en loopt weer weg. ‘Jazz dit gaat boek gaat over jou, over je ouders.’ Hij staat abrupt stil. ‘wat?’ vraagt hij verbaast ‘hoe kom je daaraan?’ hij loopt terug en pakt het boek. ‘ergens in het midden.’ Zeg ik en hij begint te bladeren. Dan valt zijn oog op een grote kop: Whitlock. ‘Alice hoelang weet je hier al vanaf?’ vraagt hij opeens. ‘pas net voor het hele voorval. Ik wou het je laten zien maar ja toen was er de sheika en alles.’ Hij knikt en zit helemaal verdiept in het boek. Precies wat we hoopten. ‘ik laat je even lezen.’ Zeg ik en sluip voorzichtig de kamer uit. Zodra ik beneden kom stormt Edward meteen op me af. ‘En? En? Werkt het?’ vraagt hij ongeduldig. ‘ja. Helemaal geweldig.’ Zeg ik blij ‘maar Edward hoe weet jij eigenlijk van dat boek? En hoelang al?’ ‘toen ik in de boeken ging zoeken wat de sheika en alles allemaal kon zijn kwam ik het tegen.’ Zegt hij. ‘nu maar hopen dat hij niks van de tijd beseft voor ze wakker word.’

Jasper POV.

het boek is geweldig er staat echt heel veel in over mijn familie allemaal dingen die ik niet meer wist. Opeens word de deur open gegooid en staat Alice in de deur opening. ‘jazz jazz ze is wakker! Ze wil je zien!’ roept ze.

Reageer (13)

  • IHaveNoLife

    SNEL VERDER!!!!!!!!!!!!! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    1 decennium geleden
  • Oblivisci

    VERDER!

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Snel verder! Net alles gelezen en het is echt super goed!
    Dus snel verder!(K)

    1 decennium geleden
  • jessieStyles

    snel verdeer pleass

    1 decennium geleden
  • Troians

    Please
    Snel verder
    Xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen