Foto bij Rachels Story # 21

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Matoaka

    In tegenstelling tot vele anderen, ben ik Team Paul. Alleen ik vraag me af wanneer ze verder gaan dan zoenen, haha. Hoe dan ook, echt snel verder want dit verhaal is meesterlijk goed!

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Wauw, het is wel super lief dat Paul even langskomt om alleen maar even een aai te halen x'D Dat is wel heel erg lief en staat ook vol betekenis dat hij heel erg veel om Rachel geeft. Het blijft raar om mijn eigen naam in een verhaal te zien staan x'D maar dat terzijde.
    Ah, en die Embry. Ik vind hem echt zo schattig. Dat Rachel hem niet kan houden naast Paul. Kun je niet wat regelen Laura? Please, voor mij?

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Ik was even vergeten dat het vandaag vrijdag was x')
    Rachel is gemeen! Je mag nooit sarcasme gebruiken bij zieke, meestal daardoor verwarde mensen. Ik vind haar wel lekker droogjes doen tegenover Jacob. Ha, ik was geschrokken toen je schreef over dat dier op de weg, ik helemaal denken, nee, straks rijd ze Paul omver ofzo (krul). Snel verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen