Foto bij Rachels Story # 22

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Dreamcatcher

    Rachel is best wel wijsneuzerig hé, in het begin. Nu ja, I don't mind it (A) Ah, het is zo lief dat Leona Rachels naam als een van de eersten kon zeggen. Ik dacht juist dat Rachel een moeilijk woord ging zijn. Dat gesprek over die kindjes was wel grappig, vind ik. Ha, de wereld is gered als het kind op Kim lijkt (krul). Ha, of misschien toch niet, als die zo hyperactief en ultraromantisch is. Toch, voor zulke reden wordt dat gedrag meer dan goedgekeurd.
    Why did you end with a fucking cliffhanger? That like, torture! Jij vuile sadist. *gaat in een hoekje huilen* Paul mag niet doodgaan heur. Niemand mag doodgaan! You heard me?

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    Het is gemeen om hier te eindigen ! écht gemeen ! & please let Rachel & Embry go back together :3 I can't wait 'till next week (: x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ik had echt een grote grijns op mijn gezicht bij dat stukje over Embry en Rachel. Ik zat me al helemaal klaar te maken voor dé zoen, en dan komt die niet. Beetje jammer... Maar ik weet zeker dat die er nog wel komt. En anders zorg ik er wel voor dat die er nog komt. Of, Rachel duikt met Embry het bed in en raakt ze zwanger van hem. O, wat heb ik toch ook een heerlijk gevoel voor drama x'D
    En dat laatste stukje, dat heeft of te maken met Paul, of met Embry. Ik hoop dat het in ieder geval niet iets ernstigs is. Dat zou ik zo zielig vinden!
    Ik kan niet wachten tot volgende week!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen