Foto bij Rachels Story # 24

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Dreamcatcher

    Die twee zwarte kleedjes zijn zo mooi. Wel wat raar, zwart voor een trouwfeest ... Nu ja, ik snap het concept wel van little black dress maar toch, op een feest mag het wel wat vrolijker, niet? Emily witte jurkje is echt prachtig. Nu vraag ik me eigelijk af, als Paul altijd zo warm heeft, is dat dan nooit irritant 's zomers. Dan zou je wel een vampier bij je willen hebben hé, voor koelte (nerd). Toch, Paul is een lieverd. Dat Embry ingeprent is, blijft natuurlijk heel erg zielig voor Rachel, poor girl. Gelukkig heeft ze Paul nog, om haar gedachten wat ervan af te brengen.

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ik moet altijd even zuchten als ik een hoofdstuk hiervan heb gelezen. Volgens mij hou ik mijn adem in als ik het lees. Het is altijd zo lief en mooi. Het is perfect. Ook al past Pal niet in mijn perfecte plaatje. Zoals jij het schrijft past hij er toch af en toe in. Ik ben echt zo blij dat je met mij wilde samen schrijven. Als het net zo mooi word als dit, ben ik super blij!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen