Foto bij 005 The woods in La Push

"Gwen ik probeer tenminste ongelukken te voorkomen. Dat kan ik namelijhk niet van jou zeggen" Zei Emily zonder zich af te wenden van de weg, bang dat ze van de weg raakte.
Ik besloot het er maar bij dat te laten. Het had toch geen nut om verder te zeuren. Dus besloot ik maar om Emily over Sam te overhoren. Als ze over hem vertelde zag je haar ogen glanzen van geluk. Het was bijna magisch om te zien. Emily had haar eeuwige liefde gevonden! Ze zal altijd van Sam blijven houden. Ook al ging hij haar verlaten, ze zal voor eeuwig en altijd van hem houden.

De foto hierboven is gewoon mooi.
Sorry guys dat ik een tijdje niet heb geschreven. Dacht dat het een stom verhaal was en ben een nieuwe begonnen nu heb ik gewoon 2 verhalen. Die andere heb ik nog niet geactiveerd. Maar ik keek dus naar hoeveel abo's ik had en toen zag ik dat ik er al 10 had!! Dat is niks vergeleken met anderre stories maar er moet toch een begin komen?
Sorry voor het korte stukje. Ik beloof dat ik snel weer langere hoofdstukken ga maken.(A)

Xoxo en Kusz my

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • xoxPrisxox

    hahah super!
    snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • Nosh

    snell verder xD

    1 decennium geleden
  • jenfairytale

    snel verder hij is wel goed xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen