Foto bij chapter 24: don't go, please

Jah zo kunnen ze ook doodgaan :(

enjoy

Gwen pov

"Neeee!" schreeuw ik als ik door heb wat er gebeurd is. Ik voel hoe de zwarte vleugel tevoorschijn komen en binnenin me een kracht komt waarvan ik nooit van heb durven dromen. "Jij, stupid bitch!" Gil ik en storm op Claire af, me niets aantrekkend van de mensen die me met grote ogen aanstaren. Claire's grijns verdwijnt van haar gezicht en ze gaat in aanvalspositie staan. Ik schop haar voeten onder haar lichaam uit en ga op haar zitten. "Niemand...komt...ongestraft...aan...mijn...familie." Ik zet elk woord nog meer kracht bij door in haar gezicht te slaan. "Mij vermoorden haalt niets uit Gwen. De volturi krijgt je toch te pakken." sist Claire. Ik gil van frustratie, pak haar nek vast en draai die met een ruk om.

Ik voel een hand op mijn schouder. Ik kijk om en staar recht in Jonas' betraande ogen. Dan dringt de werkelijkheid tot me door. Ik ga van het lichaam van Claire af en strompel naar Seppe. Zijn ogen zijn gesloten en hij ademt onregelmatig. Als hij mijn aanwezigheid voelt gaan zijn ogen een stukje open en hij glimlacht. "Is die bitch dood?" vraagt hij en ik knik. Seppe veegt de tranen uit mijn ogen en kijkt dan zijn broer aan die naast me zit. "Jij neemt Aro wel te grazen hé, voor wat hij met Sophie gedaan heeft?" Seppe sluit zijn ogen en zijn borst gaat nog een laatste keer op en neer.

Ik trek de staak uit zijn borst en woel met mijn hand door zijn haar. "Je mag niet dood zijn Seppe. Je moet nog wraak nemen op de Volturi voor Sophie en Embry nog een beetje plagen." Er stromen tranen over mijn wangen en vallen op Seppe's borst. "Gwen, kijk." zegt Vanessa,die erbij was komen zitten, en ze wijst naar mijn handen. Ze liggen op Seppe's voorhoofd en beginnen een wit licht uit te stralen. "Wat gebeurd er?" Ik voel hoe mijn energie langzaam uit me sijpelt. Er gaat een schok door Seppe's lichaam en langzaam maar zeker begint hij terug te ademen. Iedereen die bij Seppe staat staart hem ongelovig aan. Alles wordt zwart voor mijn ogen en ik voel hoe Jonas me nog net kan vastgrijpen voor mijn hoofd de grond raakt...


Jeaj Seppe!!! *Springt op hem en begint hem te knuffelen* Lief van mij hé xD

Reageer (1)

  • Pam

    Jeeeh seppe gaat niet doodt. He's awesome!
    Gwen moet ook maar even wakker wordenxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen