Foto bij Rachels Story # 25

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Dreamcatcher

    Ah, ik wil niet dat Rachel opnieuw depressief wordt, dat zou echt het allerzieligste einde zijn ooit! (want het zijn nu toch echt niet veel delen meer hé? Drie, als ik juist heb geteld). Het moet een happy end zijn, dat zou het mooist zijn natuurlijk. Maar je had h'm al geschreven, dus heb je waarschijnlijk weinig zin om het nu nog te gaan veranderen, als dat al kan. Ik vind het allemaal wel jammer voor Paul, die haar dan doodgraag ziet, maar nu ja, technisch gezien hebben Rachel, Paul én Emby daar niet voor gekozen hé.

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Arme Rachel. Je ziet de andere grote liefde in je leven met een ander. Wat zal zij zich verschrikkelijk voelen. Ja, natuurlijk heeft ze Paul wel, maar haar hart klopt ook nog steeds voor Embry. Ik heb zo met haar te doen.
    En dna die stomme Embry! Die heeft het niet eens door. Die jongen heeft echt een verschrikkelijk groot bord voor zijn kop!
    Arme Rachel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen