Foto bij 4

Justin pov :

'Usher waneer komt dat meisje Esmee nou .'zeg ik weer voor de 1000ste keer .'Justin ze moet om tien minuten hier zijn en nog iets als je verblind word door schoonheid zeg te minsten hallo oke .'hij kijkt me met een grijns .'Usher ik wordt niet verliefd op der dat weet jij zelf ook al .'zeg ik , ik heb het mezelf beloofd . Ik hoore deur open gaan en dicht .'JB,ze is er . 'fluistert Usher . Ik zeg nu dat ik niet verliefd op der wordt en dat gaat ook niet gebeuren maar wat is zij knap .Als ik verliefd word op der moet ik mijn player gedoe wel weg doen ik zouder geen pijn willen doen . ' Justin dit is Esmee , Esmee dit is Justin .' Ze schudde mijn hand en ik bleef haar aanstaren.


Esmee pov :

OMijnGod de Justin Bieber ik voelde een bom van vlinders in mijn buik toen hij me aan raakte .Zeg nou hoeveel meisjes zijn er nou die niet verliefd zijn op hem . 'Justin , Esmee ik moet gaan er is iets mis en dat moet ik regelen blijven jullie hier oefenen dan kom ik over een uur of zo ' Oke doei.' zeiden ik en Justin tegelijk en we keken elkaar grijnzend aan .

tijsprong 45 minuten .

Justin en ik hebben wat gezongen en gepraat en weten nu alles over elkaar . Soms wou ik heb gewoon zoenen dit gevoel had ik nooit maar het is niet vervelend . 'Esmee wat vind je van mij .'vroeg justin meteen grappig gezicht waar ik hard om moest lachen .'Ik vind je een Flapdrol .' zeg ik met een nadenkend gezicht .' En nou echt .' zei nep beledigd .'Okè, ik vind je een aardige jongen die stoer doet maar heel lief is eigenlijk .'zei ik en ging verder toen hij niks zei .'En je kan goed zingen en verder ben je wel leuk .'zeg ik verder .'Wel , leuk ik ben geweldig ja .' zegt hij met een nep beledigd gezicht .
'Oke eigenlijk is dat helemaal niet waar ik vind je geweldig .' zeg ik sarcastisch .We bleven elkaar een hele tijd aankijken tot onze hoofden bij elkaar kwamen en ik zijn lippen op de mijne voelde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen