Foto bij *~7~*

Gaara is zo schattig >////////<

7.
“Goedemorgen en wat doen jullie allebei in mijn kamer” Itachi ging voorzichtig zonder Ayumi te pletten recht op zitten. Doordringend keek Itachi de twee indringers aan. “Betere vraag, un !! Waarom heb je Ayumi meegenomen !!” Deidara keek kwaad naar Itachi. “Jee al zo opgefokt op een vroege zondag ochtend.” Itachi schudde zijn hoofd en geeuwde even. “Maar als het zo belangrijk is voor jullie. Ik werd vannacht wakker omdat ze huilden, terwijl jullie er allemaal gewoon doorheen sliepen. En ik lig nog wel in de laatste kamer van de gang. En toen wou ze niet meer in haar eigen bed slapen en heb ik er dus maar meegenomen.” Hidan en Deidara slaakte allebei een diepe zucht van opluchting. “Je hebt toch niks met haar gedaan.” Vroeg Hidan nog voor de zekerheid” Itachi keek hem emotieloos aan. “Hidan je bent ziek in je hoofd. Misschien moet je stoppen met je rituelen want van al dat bloedverlies stroomt er blijkbaar ook te weinig bloed naar je hersenen. Als je die überhaupt al hebt.” Itachi stond op en gaf Ayumi aan Deidara. “Nou ik en Kisame hebben zo meteen een missie dus ik ga me klaarmaken. Als jullie het niet erg vinden verzoek ik jullie hersenloze pervs vriendelijk mijn kamer te verlaten.” “hee, un, ik, Hidan, Kakuzu en Sasori hebben ook een missie. !!” De drie jongens keken elkaar aan. Allemaal dachten ze hetzelfde.’Tobi is zelf nog een kleuter en kan niet voor een kind zorgen. Zetsu is gevaarlijk als hij in een slechte bui is. Pein wil niks met het kind te maken hebben tot dat het enig nut is voor akatsuki zelf. En Konan is gisteren ook al vertrokken op een missie in haar eentje.’ “NEEE !!” alle drie de jongens sloegen een hand tegen hun voorhoofd.

Na een uurtje was iedereen klaar met omkleden en klaar om hun missie te beginnen. Nog snel liep Itachi langs Peins kantoor om te vertellen wat er gisteravond was gebeurd. Er werd een kort gesprek gehouden. En toen konden ze weg. Deidara knuffelde Ayumi de hele tijd. “Pein-sama, ook al wil je er niks meet te maken hebben. Wil je als nog asjeblieft op Ayumi passen.” Deidara keek met blinkende ogen richting Pein. “Ne- au !!” Er werd hard op Peins voet gestampt. Tobi stond springend naast hem. “Tobi helpt wel Dei-sempai. Maak je maar geen zorgen Tobi zal heel goed opletten. Tobi is a good boy. Toch Leader-sama??” “J-ja Ik let wel op haar Deidara” Onhadig nam Pein de baby van de blonde jongen over. “Kom Deidara we moeten gaan anders hebben we te weinig tijd” Sasori trok zijn partner achter hem aan. Toen ze buiten waren ging iedereen zijn eigen weg.

Pein stond met het meisje in zijn handen. Lachend maakte ze grijphandjes naar hem. Pein kon het niet laten en glimlachte toen toch een beetje. Maar die vervaagde al snel toe er een ongelofelijke stank door zijn neus drong. “Tobi ??!! Je wou toch helpen? “. De jongen met het oranje masker stond springend naast hem. “Tobi wil helpen !!” Pein gaf Ayumi door aan Tobi “Succes. Je mag haar luier verschonen” Pein draaide zich om en liep zijn kantoor terug in. “Ma-ma-maar Leader-sama ??” het enige antwoord was de deur die met een klap terug dicht viel.
“Zetsu-san ??” Tobi liep door de woonkamer. “Zetsu-san ??” “Wat wil je tobi ?” “Zetsu-san moet tobi helpen met Ayumi-chan” Tobi hield de baby lachend bij Zetsu. “Gatver Tobi wat is dat voor een stank ??” De jongen met het oranje masker op haalde zijn schouders op. “Leader-sama zei dat Tobi de luier moest verschonen maar Tobi weet niet hoe het moet.” “Tobi-chan. Ik weet ook niet hoe het moet, kun je het niet aan iemand anders vragen??” Zetsu’s witte kant sprak wat vriendelijker. Tobi keek naar de grond “Tobi heeft iedereen weg zien gaan op een missie, alleen leader-sama is er” “Vraag het maar aan hem want ik weet het ook niet” “Ma-ma-maar Zetsu-san ??” Zetsu klapte de bladen van zijn plant dicht, zodat zijn hooft niet meer zichtbaar was. Tobi liet zijn hoofd zakken en begon weer terug te lopen naar het kantoor van Pein. “Leader-sama ?” Tobi klopte op de deur. “wat?!” Tobi liep naar binnen. “Tobi weet niet hoe hij een luier moet verschonen.” Een diepe zucht was te horen van Pein. “Oké oké ik help wel.”

Samen liepen ze terug naar de woonkamer. “Tobi, pak de spullen” commandeerde Pein. “ai ai Captain” Tobi kwam terug met de tas vol spullen die Itachi was wezen halen. Pein legde Ayumi op een handdoek en trok haar jurkje uit. Daarna volgde de luier. “Tobi, natte doekjes” Pein maakte met een eng gezicht Ayumi’s kont schoon. “Tobi, luier” Tobi gaf gehoorzaam alles aan. De luier werd weer onder haar kont geschoven. “Tobi, babypoeder” Pein deed de poeder op haar kontje en trok daarna alles weer aan. “Leader-sama, we moeten samen gaan werken. We hebben een perfecte teamwork” Tobi sprong blij op en neer. Pein gromde en gaf de baby terug aan Tobi. “Tobi, gooi die luier weg en ruim alles op” Nog voor dat Tobi wat kon zeggen was het geluid van een dicht vallende deur al weer te horen. Tobi haalde zijn schouders op en legde Ayumi op de bank en begon alles op te ruimen. Een tiental minuten later zaten ze samen op de bank tv te kijken. “Ayumi-chan hou je van teletubbies??” Het meisje lachte vrolijk naar de jongen met het masker niet wetend dat hij wat vroeg. “Tobi wel” ,ging tobi verder “Po is het leukst, lala ook wel. Wil je dat gaan kijken ??” Op nieuw lachte het meisje. “Tobi lachte ook. “Oké dan gaan we dat kijken.” Tobi zat naar de tv te kijken met Ayumi op zijn schoot. Al snel was ze in slaap gevallen niet eens wetend wat de teletubbies waren. Ook tobi viel niet lang daarna in slaap. “Tobi, wat heb je met de ba-“Zetsu liep de woonkamer binnen maar hield gelijk zijn mond bij het zien van de baby en de ,mentaal nog steeds babyachtige, jongen die samen lagen te slapen op de bank. Zetsu schudde zijn hoofd en luisterde naar zijn witte kant en liep dus gewoon weer terug door de deur naar buiten om wat te eten te zoeken.


Reacties asjeblieft :P
Ik ga bij het volgende hoofdstuk er voor zorgen dat Ayumi wat ouder is.
Vinden jullie dat een goed idee ??
Willen jullie je mening er over geven :)

Reageer (7)

  • HoshiOokami

    aaah teletubbies kijken met tobi :o Ikke zou da ook wel willen xP

    1 decennium geleden
  • NatteTosti

    waaahhhh!!!
    ilikethis!!!!

    whooo!!!

    XX

    1 decennium geleden
  • xMYxAxDEVILx

    awwww o.o hoe cute samen op bank slapen
    maar hoe kan pain weten hoe hij een baby moet verschonen O.O had hij een kindje?
    ow en VERDER 8D

    1 decennium geleden
  • MiekieChan

    Ohhhhhhhhhhh super lief!!!!!
    Tobi en Ayumi zijn zo lief samen... ik zie het helemaal voor me xD egt geweldig.
    het is idd miss een goed idee om der iets ouder te te laten worden.... maar egt nog niet te veel hoor!!!! 2 of 3 xD
    Maar egt super leuk :d snel veder :d

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    yeeeeeeeh !!! leuk verhaal
    maar het stoertse was.....
    *trommelgeroffel*
    TELETUBIEEES!!!!!
    yes ayumi wordt ouder :'D
    ik kan niet w8ten tot jouw volgende verhaal (6)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen