Foto bij Let me show you what it's like to be me.

Opdracht 1.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Vervain

    Oeh! Hij was leuk, maar wel een beetje kort!
    Het verhaal past wel goed bij foto, dat heb je netjes gedaan!

    Volgende keer moet je iets langer doen oké? Want je schrijft echt heel goed, en dan kunnen we er langer van genieten!

    1 decennium geleden
  • Floodlight

    Goh, ik vind het moeilijk hier wat over te zeggen. Want het is niet slécht. Maar je voelt hem misschien al aankomen, ik vond hem ook niet uitdrukkelijk góed.
    Kijk, ten eerste is het al redelijk kort, zeker ten opzichte van vorige inzendingen. Het maximum was 1500, jij hebt nog geen 1/3de daarvan gebruikt.
    Qua grammatica heb ik niets aan te merken, dat heb je vlot onder de knie. De tekst in één blok leest niet makkelijk, maar als jij dat zo wilt, dan heb ik daar niets op tegen in te brengen. ;)
    Ook snap ik iets niet. Kleedt ze zich nu zo om haar echte zelf te bedekken, of omdat ze zich zo voelt? Want je hebt dat allebei in je tekst vermeld, en dat is nogal tegenstrijdig.
    Het einde is een beetje cliché, maar dat neemt niet weg dat het mooi is om te lezen hoe ze toch nog een beetje kan lachen enzo.

    Ik hoop dat je de volgende keer meer uit de kast haalt om ons te overtuigen, want ik heb zo'n idee dat jij dat zeker wel kan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen