Foto bij Chapter 25

Na het ontbijt gingen we meteen naar Kruidenkunde. We hadden het samen met Huffelpuf mij kon het niet schelen als het maar geen Zwadderich was. We liepen met z’n 4’en er heen. Toen we in de kassen stonden ging ik tussen Hermelien en Harry staan. Professor Stronk kwam ook aanlopen. Ze begroette ons allemaal en meteen daarna begonnen we moesten van een plant de pus uitknijpen het was echt vreselijk behalve Marcel vond het wel leuk hij was immers dan ook heel goed in Kruidenkunde had ik gehoord van Hermelien.

Na onze blokuur Kruidenkunde wat echt vreselijk was. Moesten we naar Toverdranken die we met Ravenklauw hadden. Van Ravenklauw had ik alleen Luna ontmoet dankzij Ginny. En ze zat ook in mijn jaar dus had ik het samen met haar als enige Ravenklauw die ik kende. Toen we de lokaal inkwamen ging ik naast Hermelien zitten. Je zag dat alles verdeelt was een rij van Griffoendor en een rij van Ravenklauw. Ik vond het maar niks de verschillen met de afdelingen zo. Ik hoorde achter me Harry en Ron mopperen, omdat ze toverdranken hadden van Professor Sneep ik had van ze gehoord dat hij heel erg was. En wat ik me net bedacht was waar ook hij kwam binnen wandelen met zijn zwarte gewaad aan en ook nog zwart vettig haar. Wat er gewoon smerig uitzag. “We werken met 2 tallen vandaag” Begon Professor Sneep.

Ik weet dat Luna niet in het jaar van Harry zit, maar in dat van Ginny alleen kwam dit even uit. :$ Dus geen verwarring!

Reageer (4)

  • lovingnouis

    Gaat Junelle samen met Harry?? ;D

    1 decennium geleden
  • Emrys

    Leuk verhaal SNEEP (zal sneep gothic zijn??) maar snel verder komt perkie ook nog of niet (A)

    1 decennium geleden
  • MissRoos

    Je vergeet de haakneus ;D

    1 decennium geleden
  • Fidem

    Oh nee geen Professor Sneep.
    Severus vind ik aardig, maar professor Sneep is een heel ander verhaal...
    xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen