Foto bij chapter 27: Not alone

Ik kijk naar Gwen die al terug in slaap gevallen is. Ze moet zo'n zware last met zich meedragen. Het is gewoon niet eerlijk! Morgen ga ik haar eens goed verwennen en zorgen dat ze die droom vergeet. Die droom kan gewoon niet echt zijn. Het was gewoon een droom.

Gwen pov

"We hebben drie nieuwe leerlingen in onze klas die zichzelf eens gaan voorstellen." Embry, Jonas en Jay zijn iets slimmer dan mij, Vanessa en Seppe en gaan dus Latijn-Grieks volgen terwijl wij Economie-talen volgen. Seppe gaat met een grijns op het verhoogde podium staan en begint zich voor te stellen: "Mijn naam is dus Seppe De Weerdt en misschien hebben jullie mijn broer al gezien. Mijn Hobby's zijn snowboarden en grapjes maken." De meisjes kijken hem met een verliefde blik aan en ik draai met mijn ogen. Ik loop naar hem toe en geef hem een (vriendschappelijke) klap op zijn hoofd. "Mijn naam is Gwen, mijn hobby is gitaar spelen, shoppen en wat stoeien met mijn vrienden en met mijn vriendje."Ik grinnik als ik een paar jongens teleurgesteld en trek Vanessa, die een beetje verlegen naast het podium staat,naast me en kijk haar glimlachend aan. Ze zucht en stelt zich voor. "Ik ben Vanessa. Ik hou van gitaarspelen, met Gwen over MJ te discusiëren en om Jay (mijn vriendje), die er niet tegen kan, te kietelen." Dat laatse zegt ze met een glimlach, denkend aan die keer, toen Benjamin net was gestorven en Jay haar getroosd had.

"Deze les gaan we het hebben over vampiers en shape- shifters." zegt de leerkracht en ik draai me geschrokken om naar Seppe die bijna onmerkbaar zijn hoofd schud. Geen gevaar betekent het. "Wie weet waaraan je een vampier kan herkennen?" Vijf kinderen steken hun hand op. "Ja Bram, zeg het maar." een Jongen met stekeltjes haar en groene ogen haalt diep nadem en begint te vertellen: "Een vampier herken je door de kleur van zijn of haar ogen die vuurrood zijn, maar ook aan de lange hoektanden..." Ik hoor voor de rest niet wat hij zegt, want er gaat een fluistering door mijn hoofd heen en als ik goed luister zegt het dit: "Je moet oppassen Gwen, de demonen houden je in de gaten en zijn helemaal niet blij omdat je een van hem gedood hebt en hen een ziel hebt afgenomen."

lees ook mijn andere verhaal (niet over twilight) please:http://www.quizlet.nl/stories/44202/life-as-the-angel-of-death/

Reageer (2)

  • xoxPrisxox

    :O:O:O
    snel verder, het is super spannend!

    1 decennium geleden
  • Pam

    Hoe weten ze dat? over die kleur enzo.. Ze denken toch altijd zo'n dracula vampier of is dat al veranderd?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen