Deel 2

btw, ik weet dat ik niet zo vaak een nieuw deel maak, maar als ik er een maak, is het meestal wel een lange. Dus eigenlijk is dat dan voor drie delen ofzo. Vinden jullie dit erg?:$

Enjoy <3

'You lift me up from the world I fall in, you kept me going and this is how I thank you'

Veto - Built to fail <3
zoooon goed nr!

*flashback*
*flashback to how it all started*

Het was jullie eerste vrije zaterdagmiddag na de tour. Jullie hadden die vrijdag ervoor jullie tour afgesloten en hadden vrij voor de rest van het jaar. Gustav en Georg waren bij jou en Bill op bezoek en jullie besloten om een film te gaan kijken.
De films die Georg had meegenomen waren van die ‘chick flicks’ waar niemand van jullie iets aan vond. Georg: Ja sorry, dit was het enige wat er nog was! Jij: Ja hoor, je houdt gewoon stiekem heel erg van dit soort films en je hoopte dat wij die ook wel wilden zien! Georg wilde net op je afvliegen toen Gustav riep: Hee Tom, wat heb jij goed uitzicht vanuit jouw kamer! Jij: uitzicht waarop..? Gustav: dat.. en hij wees naar een raam recht tegenover dat van jouw kamer, waar een meisje zich stond om te kleden. Georg rende als een gek op het raam af en begon er bijna op te kwijlen! Jij: zeg Georg, wil je aub niet zo op mn raam kwijlen?:P Georg: :$ Jullie lagen allemaal dubbel.
De rest van de dag hebben jullie niet veel aandacht meer besteed aan het meisje en hebben jullie toch maar die stomme films gekeken. Je vond ze niet al te erg, maar ook niet heel erg interessant. Georg daarentegen, zat te huilen bij iedere romantische scene! Bill had stiekem foto’s gemaakt met z’n mobiel, maar toen Georg daar achter kwam had hij Bill gekieteld totdat die beloofde de foto’s te verwijderen. Alleen wist Georg niet dat Gustav de foto’s stiekem naar z’n eigen mobiel had doorgestuurd.:P
Na de films gingen de jongens naar huis en gingen Bill en jij uiteten. In het restaurant aangekomen werden jullie naar jullie gereserveerde tafel gewezen, ergens achterin het restaurant. Toen jullie zaten zag je in het midden van het restaurant drie meisjes zitten. Je schrok, want een van de meisjes was het meisje dat in het appartement tegenover jou woont! Jij: Bill! Bill: ja? Jij: daar, in het midden van het restaurant! Dat is dat meisje dat we vanmiddag gezien hebben door mijn kamerraam! Bill keek achter zich. Bill: verrek, je hebt gelijk! Zal Georg leuk vinden. :P Je wist niet wat het was, maar dat meisje had iets! Je bleef maar naar dr kijken. Gelukkig viel het Bill niet op. Toen jullie klaar waren met eten en naar huis gingen, liepen jullie langs het tafeltje van de meiden. Meisje 1: Autumn, doe niet zo gek! Je weet dat ik hem niet leuk vind! Ik ben toch allang verliefd op Bill van TH? HIJ is mijn grote liefde. Je dacht bij jezelf, gelukkig dat we vermomd zijn! Maar nou weet ik tenminste wel dat dat meisje Autumn heet.
Onderweg naar huis zei je niet veel, maar dat viel Bill niet op. Hij kletste honderduit over dat meisje en hoe leuk hij het vond dat hij haar grote liefde was. Ja hallo, dacht hij nou echt dat zij het enige meisje was dat hem leuk vindt?! Toen waren jullie eindelijk thuis. Jij: Bill, ik ben moe, ik ga slapen. Bill: is goed. Welterusten! Jij: welterusten en je liep naar je kamer. Daar aangekomen deed je je pyjama aan en ging op de grote vensterbank zitten. (zie foto, das je raam;)) Daar zat je altijd, want dat was je lievelingsplek. Je pakte je gitaar en pingelde er wat aan. Ondertussen speelde de naam ‘Autumn’ duizend keer door je hoofd. Plots zag je aan de overkant een lichtje aangaan en zag de drie meisjes het appartement van Autumn binnenlopen. Ze gingen direct naar Autumn’s kamer en verdwenen om de beurt in de badkamer. Als ze er uit kwamen hadden ze de pyjama aan. Met z’n drieën gingen ze op het bed liggen en kletsten ze. Tenminste, dat dacht je, want je kon natuurlijk niks horen, alleen maar liplezen! :P Na een tijdje zag je een van de meiden een poster van Bill kussen en zag je hoe de andere twee meiden helemaal dubbel lagen. Volgens mij deden ze DDW:P. Je besloot na een tijdje toch maar te gaan slapen, het was al laat.
Zo ging het een paar weken door. Je had tot nu toe bijna iedere avond voor het raam gezeten om te kijken of ze thuis was. Je vermoedde dat ze geen vriend had, omdat ze nog geen jongens bij haar thuis had gehad. Je bewonderde haar graag. De jongens wisten nergens van, ze vonden alleen dat je een beetje afwezig was.
Op een dag kwamen Georg en Gustav weer op bezoek. Georg was Autumn alweer helemaal vergeten, maar dat vond jij niet erg! Gustav: Zeg Tom, gaan we nog wat doen vandaag? Je had je weer eens verslapen en lag in bed te dromen. Rara waarover?:P Je besloot toch maar eens op te staan en kleedde je aan. Je zag dat Autumn ook al wakker was want de gordijnen waren open. Je liep naar de keuken en smeerde jezelf twee boterhammen. Rustig at je ze op. Bill, Georg en Gustav zaten op de bank wat tv te kijken. Na het eten van je boterhammen vertrokken jullie met z’n allen naar de stad. Bill rende de eerste kledingwinkel in die hij kon vinden en Georg, Gustav en jij slenterden er wat achteraan. Bill merkte het en kwam weer terug gerend. Hij pakte je pet af en rende ermee weg! Jij: Bill! Geef mijn pet terug!:O Je rende zo hard je kon achter Bill aan, maar je keek niet zo goed uit en rende recht op iemand af! Jullie vielen op de grond en je lag bovenop diegene. Toen je opstond zag je pas dat het Autumn was! Je schrok heel erg en stond gauw op. Je trok haar rechtop en bood snel je excuses aan. Jij: ohh sorry, ik keek niet uit! Mijn broer had mn pet afgepakt en ik wilde achter hem aan rennen en.. en.. Je ratelde maar door. Autumn: haha dat geeft niet hoor. Ik keek zelf ook niet uit. Nu zag je pas dat al haar spullen op de grond lagen. Je raapte ze voor haar op en gaf ze aan haar. Jij: ik heet Tom. Autumn: ja dat weet ik, jij bent van Tokio Hotel, toch? Jij: ja! Luister je naar onze muziek? Autumn: niet echt, maar een van mijn vriendinnen is helemaal verliefd op Bill:P trouwens, ik heet Autumn! Jij: weet ik! Autumn keek je raar aan. Jij: ehmm, ik bedoelde, mooie naam! Autumn: :$ dankje. Je bedacht je dat de jongens wel ongeduldig zouden worden en nam gauw afscheid van Autumn. Ze bedankte je voor het oprapen van haar spullen en toen liep je terug naar de jongens. Bill: haha, is het toch goed dat ik je petje afpakte! Jij: ja, heel erg leuk Bill! Ik knalde keihard tegen dr op! Georg en Gustav schoten in de lach. Gustav: we zagen het, en het was best wel een grappig gezicht.(lol) Je mepte Gustav en Georg en toen was het de beurt aan jou en Bill om te lachen.
Na het shoppen liepen jullie naar huis. Jullie hadden Georg en Gustav thuis afgezet en liepen het laatste stukje naar jullie appartement. Bill: Tom? Jij: hmm? Bill: komt het door dat meisje dat je de laatste tijd zo afwezig bent? Je schrok van Bill’s opmerking en voelde dat je ging blozen. Bill: ja dus.:P Dat dachten we al. Jij: We?? Bill: Ja, dacht je dat Georg en Gustav niks doorhadden? Je wist niet wat je moest zeggen. Jij: ehmm.. ik.. Bill: je hoeft niks te zeggen, ik vind het allang leuk voor je! Werd ook wel eens tijd, na al die one-night-stands!:P Eerst keek je Bill boos aan, maar toen moest je toch lachen.

*einde flashback*



...



REACTIONES POR FAVORE!!xD

Reageer (6)

  • TheSparrow

    RUUB JOUW SERIE ROCKT ZO ERG! ;3
    Kvind dees leuker dan de andere *gnniffel*
    I have a tip for ya ;3
    Het is verwarend om te lezen als je zo typt :
    Bill: Ja ik heb een nieuwe armband gekocht met doodshoofden en als je je bek niet houd over hoe ik eruit zie komt jouw hoofd daar ook aan te hangen!
    als je nu zo typt is het makkelijker om te lezen:
    'Ja ik heb een nieuwe armband gekocht met doodshoofden en als je je bek niet houd over hoe ik eruit zie komt jouw hoofd daar ook aan te hangen!' zegt Bill. De jongen kijkt hem verschrikt aan. 'HOMO!' en de jongen rent met alle macht weg.

    This maar een tip ;3

    LOVEYAA
    xoxo

    1 decennium geleden
  • xMarieke

    Ooooeeeeh ^^
    Heb jou ook als vriend toegevoegd!
    Maarree...
    Snel verder! =D
    Kus!

    1 decennium geleden
  • reimink

    meerbittee

    1 decennium geleden
  • xCARO

    verdur.

    1 decennium geleden
  • Faint

    Super super super super en nog meer gesuper [a]
    snel verder he ^^
    Ik wacht. xD
    Hou ook vn jou hoor ^^
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen